Anna Anka gifter sig med 20 år yngre kärleken David Johansson

Anna anka gifter sig med david johansson
Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka berättar nu om hennes och pojkvännen David Johanssons stora kärleksbeslut. Ett bröllop planeras för fullt!
Annons

Tv-stjärnan Anna Anka, 47, gjorde comeback i TV3:s Svenska Hollywoodfruar förra året, efter att hon varit bort från serien i nio år. I och med hennes comeback fick tittarna inte bara se henne – de fick även bekanta sig med hennes pojkvän David Johansson, 27.

Att Anna Anka är jättekär är ingen hemlighet. Redan under våren 2017 berättade hon för Hänt om relationen.

Annons

– Han utstrålar trygghet… i hans armar känner jag mig alltid lugn och hemma. Han är otroligt kelig, väldigt fysisk. Vi pussas och kramas ständigt. Jag delar allt med honom, sa hon då och fortsatte:

Annons

– Jag har aldrig upplevt den kärleken jag har med David innan. Han och jag är som en romantisk film som folk inte vill sluta titta på. Just det här att känna sig älskad.

 

Planerat bröllop

Nu har paret valt att ta sin kärlek ett steg längre. Anna Anka och David Johansson har planer på att gifta sig. Men mer detaljer än så vill hon inte dela med sig av än.

Först och främst har jag och David beslutat att gifta oss. Bröllopsplaneringen pågår för fullt men exakt datum för bröllopet håller vi för oss själva ett tag till”, skriver Anna Anka till Aftonbladet.

Anna har tidigare pratat om den ålderskillnad som finns mellan paret, men att David är så många år yngre än henne ser hon inte som något problem.

Annons

– Skulle han komma imorgon och säga ”Vill du ha en bebis?” då hade jag fått tänka efter, men det är inte heller lätt. Ibland tror jag att han glömmer min ålder. Han ser inte på mig att jag är äldre än honom. Man ser ju inte åldersskillnaden mellan oss, just för att jag ser så ung ut och han är väldigt vuxen för sin ålder och förstår allt. Så dynamiken vi har är fantastisk, har hon berättat för Hänt.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…