Anna Anka bryter tystnaden efter långa frånvaron

Anna Anka och David
Anna Anka inledde året i kärlekens tecken när hon gifte sig med sin David Johansson.
Sedan dess har det varit relativt tyst från hollywoodfruns håll – nu förklarar hon varför.
Annons

I TV3:s realityserie Svenska hollywoodfruar har tittarna fått lära känna bland andra Anna Anka, 49. När hon först dök upp i rutan var hon gift med artisten och låtskrivaren Paul Anka, 78, men för tio år sedan bestämde de sig för att gå skilda vägar.

Annons

2017 hittade Anna kärleken på nytt i David Johansson, 28. I podcasten Power Couples Podden avslöjade paret tidigare i år att de har tagit relationen till nästa nivå och numera är äkta makar.

– Men vi har inte haft ceremoni. Så lagligt sätt är vi gifta, men vi har inte haft själva bröllopet. Men det kommer, sa Anna då.

Huruvida bröllopsfesten har blivit av ännu är dock oklart.

Annons

Anna Ankas kärlekslycka med David

Att Anna Anka är väldigt kär i sin man råder det ingen tvekan om. Hon har vid flera tillfällen berättat om sina känslor för honom i sociala medier.

”Du gör mig komplett, mitt hjärta är och kommer alltid att vara ditt. Tack för att du alltid får mig att känna mig som den lyckligaste och vackraste kvinnan i världen”, skrev Anna i ett inlägg på Instagram i februari.

Det senaste inlägget Anna la upp på Instagram handlade dock istället om dottern Elli, 17, som hon har sedan en tidigare relation.

”Jag gav dig inte livets gåva, det var livet som gav mig dig”, skriver hon intill en bild på Elli.

Bryter tystnaden efter långa pausen

Sedan Anna la upp bilden på dottern har hon varit väldigt inaktiv på sina sociala medier-kanaler. I ett mejl till Hänt avslöjar hollywoodfrun orsaken till den långa tystnaden.

Annons

”Jag försöker hålla mitt liv så privat som möjligt.. vårdar vår fina kärlek och känner inte behov att vara på sociala medier”, skriver hon.

Anna Anka berättar vidare att hon och David Johansson har fullt upp med att rodda inför den kommande högtiden.

”Just nu håller vi på att planera och förbereda allt för midsommar allt från stången till mat. Det är en speciell högtid för oss. Våra amerikanska vänner älskar att fira det med oss.. och dansa små grodorna är deras favorit”, skriver Anna till Hänt.

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Karin Törnblom/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…