Anna Anka bryter tystnaden – första bilden efter långa frånvaron

Anna Anka

Den välkända hollywoodfrun Anna Anka har inte uppdaterat sina sociala medier på tre månader.
Men nu bryter hon äntligen tystnaden efter den långa frånvaron.
Se här!
5 galna citat från Svenska Hollywoodfruar
Slå på ljud

Anna Anka, 50, blev känd för svenska folket efter sin medverkan i realityprogrammet Svenska hollywoodfruar. Redan under första säsongen av programmet gjorde hon starkt intryck och har genom åren skapat stora rubriker genom sina kontroversiella uttalanden.

Men den senaste tiden har Anna Anka levt ett betydligt mer anonymt liv. Men nu bryter hon tystnaden efter den långa frånvaron.

Anna Anka om kärlekslyckan med 20 år yngre maken

När Anna var med i Svenska hollywoodfruar var hon gift med sångaren Paul Anka. De gick däremot skilda vägar år 2010 efter två år som gifta.

Idag har Anna istället hittat kärleken i den 20 år yngre maken David Johansson, och paret har varit gifta i två år.

I en intervju med Expressen berättar Anna att hon är lyckligare än någonsin och att hon äntligen har hittat sig själv. Åldersskillnaden är inte heller något problem då Anna menar att åldern bara kompletterar varandra.

Anna och David gifte sig i smyg, något som avslöjade i podcasten Power Couples i början av 2020. Men nu vet alla att de är äkta makar och i samband med deras bröllopsdag valde hon att hylla sin älskling med en fin text på Instagram.

”Varje dag kommer jag på mig hur tacksam jag är för att du är min make. Så stilig och smart. Du har gjort mitt liv perfekt och fint”, skrev hon då och fortsatte;

”Min runda diamantring är en symbol av vår kärlek, som aldrig kommer att ta slut. Jag kommer alltid älska dig med varje andetag jag tar tills jag dör. Jag är välsignad som får ha dig som min make. Du är mitt allt.”

Anna Anka bryter tystnaden efter långa frånvaron

Hollywoodfrun har inte uppdaterat sina sociala medier på hela tre månader, men nu bryter hon äntligen tystnaden efter långa frånvaron.

På sin story lägger hon nu nämligen upp en bild tillsammans med sin hund. Bilden har effekter på sig och läggs även upp med låten Moments we live for med In Paradise.

Det är med andra ord en glad Anna Anka vi får ta del av!

Bild på Anna Anka och hennes hund från hennes story på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Därför har Magdalena Graaf slutat följa Louie Marti på Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrossos känga till pojkvännen Phillipe Cohen i Efter fem

FRÅN FÖRSTASIDAN