ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Ann-Louise Hanson om sorgen efter Jack Vreeswijks död

05 apr, 2023 
Ann-Louise Hanson
Ann-Louise Hanson öppnar upp om sorgen efter Jack Vreeswijk.
Här är hennes känslosamma uttalande efter den tragiska nyheten.
”Jag kysste honom på kinden i applådtacket och han sa ” nu skulle farsan sett oss. Det här hade han gillat” skriver Ann-Louise i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nina Gunke om tunga sjukdomsbeskedet: ”Helt hysteriskt”Brand logo
Nina Gunke om tunga sjukdomsbeskedet: ”Helt hysteriskt”

Under tisdagen kom det tragiska beskedet att Jack Vreeswijk gått bort. Han blev 59 år gammal och avled efter en längre tids sjukdom. Artisten som var son till Cornelis Vreeswijk drabbades av cancer i tjocktarmen och i bukhinnan 2019.

I en intervju med Hänt från 2019 fick Jack frågan om han hade vunnit mot cancern, varpå han svarade:

– Det är nog tveksamt… Det handlar nog mest om att hålla det i schack, liksom. Vi har ett slags terrorbalans, jag och cancern. Den håller sig på sin kant och stökar inte alltför mycket. Så nu käkar jag cellgifter och så får vi se om det blir operation framgent. Jag gjorde en stor operation i våras. Nu ska kroppen få vila lite. Det var en stor operation så läkarna vill gärna vänta ett år.

Annons

Kändisarna i sorg efter beskedet om Jack Vreeswijks död

Det var Jacks bandmedlemmar som gick ut med nyheten om hans bortgång.

– Jag är jätteledsen, han lämnar ett stort tomrum efter sig, sa bandkollegan Roger Myrehag till Bohusläningen.

Efter det tragiska beskedet sörjs nu Jack av fans, vänner, familj och kollegor. Bland annat har artisten Lisa Nilsson delat med sig av fina ord på Instagram.

”Detta.. Nu blev det otroligt sorgesamt. Fine Jack, vi kände inte varandra särskilt väl, men vi höll kontakt över Facebook under de senaste kämpiga sjukdomsåren, som kollegor och människor. Hoppet övergav aldrig, men nu tog det slut iallafall. En mycket fin vissångare och människa har lämnat. En som utöver sitt eget värv höll sin pappas visskatt levande och tillgänglig, med sin egen prägel och genuina värme.Jag beklagar detta djupt. Mitt varmaste deltagande till familj, nära och kära, vänner och kollegor, och Jacks publik.Såna som han kommer att sörjas av många. Vila i frid bror.”, skriver hon i inlägget.

Ann-Louise Hansons stora sorg – berättar själv: ”Sov gott”

Bland kommentarerna sörjer flertal andra kändisar Jack. Ann-Louise Hanson har lämnat en lång och fin kommentar med ett minne hon kommer bära med sig från en tidigare händelse med Jack.

Annons

”Åh så sorgligt!! Fina Jack!”, skriver Ann-Louise Hanson.

När Hänt når Ann-Louise berättar hon mer om tankarna över vännens bortgång.

Hur kommer du att minnas Jack?

”En go varm och genomsnäll kille! Vi gjorde en hyllningskonsert, till Cornelis , tillsammans med Kajsa-Stina Åkerström som blev oerhört uppskattad . Jag är tacksam att jag fick vara med om detta tillsammans med Jack. Jag kysste honom på kinden i applådtacket och han sa ” nu skulle farsan sett oss. Det här hade han gillat” Vila i frid fina Jack”, skriver hon.

Hänt har sökt Ann-Louise Hanson.

FOTO: TT

Annons