LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärsons fru Filippa: "Ingen kan förstå pressen"

29 okt, 2016 
AvLotta Gray
Nu berättar Anja Pärsons fru Filippa Rådin om tiden innan de "kom ut" och hemmets betydelse för dem.
Annons

Det blev ett väldigt halabalo när Anja Pärson, 35, och Filippa Rådin, 43, kom ut som öppet lesbiska. Det var i programmet “Sommar” i P1″ för några år sedan som Anja berättade om den fullständiga knockout som kvinnan i hennes liv gett henne.

– Vi visste då att det skulle bli en nyhet. Men det var mer än man någonsin kan föreställa sig, eller ta in.

Anja Pärson och Filippa Rådin är numera gifta.
Anja Pärson och Filippa Rådin är numera gifta.

De var tvungna att dölja relationen då de vid den tidpunkten levde i Monaco och var livrädda för att svenska folket skulle få nys om alltsammans. I tron om att kändisarna där kunde få vara i fred på ett annat sätt än hemma i Sverige blev platsen parets borg och trygghet.

– Jag tror ingen kan förstå den press vi levde under från media som ständigt väntade på att få vara de som “outade” oss. Då fick hemmet en helt annan betydelse. Det blev heligt och därför vi aldrig kommer göra något regelrätt hemma-hos-reportage. Vårt hem ska inte bara vara tryggt för oss själva utan även för våra barn, berättar Filippa i ett blogginlägg.

Anja Pärson och Filippa Rådin med barnen Emmi och Elvis.
Filippa Rådin och Anja Pärson med barnen Emmi och Elvis.

Paret är annars väldigt öppna med sitt privatliv och har många följare på Instagram men släpper alltså ingen press över tröskeln hem. De gifte sig under 2014.

Foto: IBL, Stella

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons