Anja Pärsons fru Filippa har svårt för smygande fans

Filippa Rådin som är gift med Anja Pärson gillar inte folk som smygfotar och pratar högt om dem.

Det har gått drygt fyra år sedan Anja Pärson, 35, gjorde sin sista världscuptävling. Trots att hon har lagt skidorna på hyllan är fansen framme titt som tätt. Smytagna bilder hör till vardagen, något hustrun Filippa Rådin, 43, har svårt med.

– Ibland kan jag tycka att det är jobbigt när vi är på semester och man ligger i solen och harmoniserar så hör man: Jaha men är det inte Anja Pärson! Eller: TITTA där ligger Anja Pärson, skriver hon på sin blogg och passar samtidigt på att berätta om den stundande semestern i Spanien.

Anja Pärson och Filippa Rådin vigdes 2014.

Paret kommer bo i ett hyrt hus, och gården med pool är helt insynskyddad, något Filippa uppskattar.

– Har så svårt för folk som smygfotar och som tror att vi inte hör vad dom säger. Jag vet att det är en del av vårt liv men det hjälps inte, skriver Filippa.

Anja Pärson och Filippa Rådin med gemensamma barnen Elvis och Maximillian. Filippa har även dottern Emmi från ett tidigare äktenskap.

Trots att Filippa har varit tillsammans med Anja sedan 2007 är denna slags uppmärksamhet inget hon har kunnat vänja sig vid.

– Jag kan inte förlika mig med det, då är det bättre om dom kommer fram på riktigt, berömmer och frågar om det är ok att dom kan ta en bild. Det är så mycket skönare och det blir ett mycket trevligare möte, avslutar hon på bloggen.

Anja och Filippa gifte sig 2014, de har tillsammans sönerna Elvis, 3, och Maximillian, 1. Filippa har även dottern Emmi, 9, från ett tidigare äktenskap.

Foto: IBL, Stella

SENASTE NYTT!