Anja Pärson om första sexet med Filippa Rådin: "Vi hade jävligt kul"

Både Anja Pärson och Filippa Rådin hade varit i förhållanden med män innan de till sist blev ett par. Nu berättar Anja om första gången paret hade sex.

Anja Pärson, 34, och Filippa Rådin, 43, blev ett par 2012. Paret hade varit vänner under en tid, men under ytan började något annat spira. Det gjorde Anja osäker. Men Filippa var den som vågade ta första steget.

– Hon sa bara rätt ut att hon älskade mig. Jag plågade henne i en vecka fast jag visste, för jag var livrädd för känslan. Det man oroar sig för är resan framåt, ta det där steget framåt, berättar Anja i podcasten “Gry & Anders med vänner

Filippa var redan gift och hade ett barn – och Anja, som också hade haft ett förhållande med en man, var rädd för omgivningens reaktioner. Men till sist fattade hon mod och bejakade känslorna.

I podcasten berättar Anja också om första gången som hon och Filippa skulle ha sex. Som nybörjare på området fick de prova sig fram, förklarar hon.

– När man har sex med en tjej första gången – det är kanske inte det mest bekväma, men vi bara garvade oss fram och hade jävligt kul. Vi tog det som det kom och skrattade mycket och var liksom inte instängda i våra egna tankar. Jag och Filippa var otroligt öppna med varandra i våra tankar och vi skrattade mycket, säger hon.

Anja och Filippa gifte sig 2014.

Anja Pärson och Filippa Rådin gifte sig 2014.

2014 gifte sig paret och tillsammans har de barnen Elvis, 3, och Maximilian, 9 månader, samt Emmi, 10, från Filippas tidigare äktenskap. Paret lever familjeliv i ett hus i Umeå. Än så länge finns inga planer på att skaffa fler barn.

– Jag skulle gärna ha fler barn men jag vill inte ha logistiken, säger Anja.

Foto: IBL

SENASTE NYTT!