TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Anja Pärson ryter ifrån – försvarar frun Filippa Rådin

10 jan, 2021 
Nu sätter Anja Pärson ned foten.
På Instagram skriver hon argt om kommentarerna gentemot Filippa Rådin.
”Älskade och älskade Filippa du är så värd allt och jag önskar så det var fler som såg och uppskattade dig”.
Annons
7 svenska kändispar med stor åldersskillnadBrand logo
7 svenska kändispar med stor åldersskillnad

Det var 2007 som Anja Pärson och Filippa Rådin insåg att de var kära i varandra.

De började först som vänner, efter att de träffats i Filippas klädbutik i Umeå, där Anja var en flitig kund och Filippa en hjälpande hand när Anja behövde tips och råd gällande kläder. Men det hela ledde sedan till ett förhållande och idag lever de tillsammans i ett lyckligt förhållande.

Men klädbiten har de inte gett upp. Filippa är fortfarande Anjas stylist, något de berättat om för tidningen Amelia.

– Filippa har koll på alla trender, och ibland kan jag tänka "aldrig i helvete" om ett plagg, men till slut står jag där med plagget jag ratade och plötsligt tycker jag att det är riktigt snyggt. Jag litar extremt mycket på Filippas omdöme. Idag provade jag en kavaj och då tittade jag på Filippa och förstod direkt att "nej, inte den här alltså ..." , har Anja sagt.

Anja sätter ned foten

Men nu ryter Anja ifrån, gällande just Filippas yrke. Det är på Instagram som hon skriver ett långt och argt inlägg om hur hon inte kan förstå att folk kan kritisera och ifrågasätta andras yrke.

Annons

”När man ifrågasätter en persons kunnande utan att veta någonting om yrket så kokar jag över!! Många kan tycka att det är väl bara att ta på någon lite kläder! Hur svårt ska det va!? Hur vet man det? När man står i en provhytt och någon säger - men släng bara på dig lite kläder så blir det bra. Hur många av er ärligt talat hatar provhytten? ”, skriver hon och fortsätter:

”Filippa Rådin har gått konstskolorna, gjort sin hemläxa, stått i 10 år i en butik dagligen och hjälpt människor känna sig fina, kanske lite gladare och självkänsla stärkt för en stund. Ni som fick chansen på KII vet vad jag menar! Den där känslan som Filippa har som får en att känna sig sedd. Kreativa människor har inte ett jobb mellan 8-17, det är dygnets alla timmar i perioder. Ser ofta hur hon fastnar i en tanke och sen hinner klockan blir 03 på natten innan huvudet stannat upp. ”

Annons

”Älskade Filippa”

Hon vill även nå ut till flera andra som känner att de ibland inte förstådda och ifrågasatta med sina yrken.

”Älskade och älskade Filippa du är så värd allt och jag önskar så det var fler som såg och uppskattade dig och din tid du lägger ner. Känner jag bara var tvungen att skriva av mig till er här! Till alla er som känner er underskattade och totalt dissade av okunskap och får höra att det bara är väl... Heja er. Ni är grymma ! Fortsätt våga tro på er själva!”

Annons