LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anja Pärson om att vara ihop med kvinna: ”Fruktansvärt”

23 jan, 2024 
ANJA PÄRSON, FILIPPA RÅDIN
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit ett par de senaste tio åren.
Nu berättar Anja hur det egentligen känns att vara i en samkönad relation.
– Det är fruktansvärt att vara ihop med en tjej, säger hon i Renées brygga.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”Brand logo
Anja och Filippas nyckel i relationen: ”Vet våra roller”

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 51, är ett av Sveriges mest folkkära kärlekspar och senast vi såg till paret var under måndagen på Idrottsgalan 2024.

– Det känns otroligt kul, att komma upp på röda mattan här och träffa massa gamla vänner, säger Anja till Hänt.

– Det bästa med den här kvällen är umgänget och hyllningarna. Att man hyllar andra och ser tillbaka på det som har varit, inflikar Filippa.

Vid sidan av alla projekt är Anja och Filippa föräldrar till tre barn. Familjen består av de gemensamma sönerna Elvis, 11, och Maximilian, 8, samt dottern Emmi, 16, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, har Anja tidigare sagt till Hänt.

Annons

Anja Pärson och Filippa Rådin går i parterapi

Anja har tidigare också berättat att hon och Filippa går i parterapi, i förebyggande syfte.

– Vårt största knep är att aldrig sluta utvecklas tillsammans. Gå i parterapi när vi känner att det behövs. Vi visar varandra mycket kärlek. Det är i de små sakerna vi försöker ha passion och mycket kärlek, sa hon i en ny intervju med Allas.

Nu har det blivit dags för Anja att gästa Renées brygga och där berättar hon mer om parterapin.

– Jag är jättenyfiken på att utveckla mig själv och min relation till Filippa, utveckla henne. Till exempel i konflikt så vill jag ha flykt och hon vill ha närhet. Kan jag då i en konflikt tänka "behöver jag flykt den här gången?", "eller kan jag ge henne närhet för det behöver hon?". Om jag vet det hos henne och mig själv kan jag ju tänka efter och förändra.

Anja Pärson om att vara ihop med en tjej

Anja kommer också in på hur det är att vara tillsammans med en annan tjej.

Annons

– Vi är ju tjejer och då brukar vi ibland skoja med varandra såhär "vem ska vinna den här diskussionen?".

Anja får då frågan av Renée Nyberg ifall det är en fördel att de båda är tjejer.

– Det är fruktansvärt att vara ihop med en tjej. Du kan ju alla knep. Du vet precis när du ska vara offret. Du vet precis, minsta lilla knyck. Vi tjejer är ju horribla, säger Anja i programmet och lägger till:

– Det är min livs kärlek. Vi gick ifrån andra förhållanden och det var barn och det var komplicerat, till att bestämma oss för att det här är livet. Vi vill alltid ha den där känslan där man knyter sig i magen när man tittar på varandra. Den känslan vill vi ha hela tiden.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, TV4

Annons