anja pärson

Filippa Rådin om familjelivet med Anja Pärson – ex-makens stöd

ANJA PÄRSON, FILIPPA RÅDIN

Anja Pärson och Filippa Rådin har två barn tillsammans och lever ett hektiskt familjeliv.
Nu berättar de om stödet från vänner och familj.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om husbygget: ”Så länge Filippa får bestämma”
0:34

Efter reklamen: Anja Pärson om husbygget: ”Så länge Filippa får bestämma”

(0:34)

Slå på ljud

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 50, har varit gifta sedan 2014 och har barnen Elvis, 11, och Maximilian, 8, tillsammans.

Till vardags är det en hel del Umeå som gäller för paret, där de lever ett natur- och jordnära liv. Nu är de äntligen klara med sitt landställe också som de byggt själva. Men även om de är mycket i Umeå så blir det ofta en och annan sväng till Stockholm.

Kontrasten mellan de två livsstilarna i städerna är något som de nu valt att skildra när de designat lampan Styrka för Markslöjd.

– Det symboliserar vårt liv, att vi är väldigt jordnära när vi är hemma, uppe i fjällen, nära naturen. Sedan när vi är i Stockholm blir det ju ofta lanseringsfester och glamoröst och flärd, så vi ville egentligen symbolisera hur våra liv fungerar, säger Anja Pärson till Hänt.

Anja Pärson om familjelivet med barnen

Vid sidan av alla projekt är Anja och Filippa föräldrar till tre barn, de gemensamma sönerna och dottern Emmi, 16, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

Nu berättar Anja för Hänt att de alltid prioriterar barnen och avsätter så mycket tid de bara kan.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, säger Anja till Hänt.

Filippa Rådin om ex-makens stöd – sanningen om relationen

För att få allt att gå ihop med barnen får Anja och Filippa ibland hjälp av familj, släkt och vänner.

– Alla runt omkring oss är vana med uppstuds och att det händer mycket och de finns där bakom oss som livlinor, så det är helt fantastiskt. Vi har väldigt bra vänner, väldigt bra släkt och familj som finns bakom oss, men vi försöker hitta våra andningshål absolut, säger Anja till Hänt.

En annan person som spelar en viktig roll är Filippas exman Patrik Rådin. De alla är goda vänner och har en sund och god relation då de ofta hjälper varandra.

– Han var ju hundvakt igår, berättar Filippa glatt för Hänt och säger skämtsamt:

– Men han är ju vuxen, så han kan ta hand om sig själv.

FOTO: Christine Olsson/TT, Hänt

FRÅN FÖRSTASIDAN