ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärson och Filippas underbara familjelycka: ”Magiskt på alla sätt”

29 nov, 2023 
Anja Pärson och Filippa Rådin njuter för fullt av sin tillvaro.
Nu berättar Anna om makarnas underbara familjelycka.
”Okomplicerat och magiskt på alla sätt”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästareBrand logo
Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästare

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 50, har varit gifta i nio år. De träffades när Anja besökte en klädbutik i Umeå som Filippa jobbade i. Först blev de vänner, sedan blev de kära och deras kärlekssaga blomstrar för fullt.

Idag är de ett riktigt "power-couple" och roddar med allt ifrån vardagsliv och renoveringar till jobb och events ihop.

Vid sidan av alla projekt är Anja och Filippa föräldrar till tre barn. Familjen består av de gemensamma sönerna Elvis, 11, och Maximilian, 8, samt dottern Emmi, 16, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, har Anja tidigare sagt till Hänt.

Annons

Anja Pärson och Filippas härliga familjeliv: ”Händer mycket”

Anja har tidigare berättat att de får mycket hjälp av Filippas ex-make. Över lag är hela familjen väldigt hjälpsamma när det kommer till att ställa upp och vara barnvakt.

– Alla runt omkring oss är vana med uppstuds och att det händer mycket och de finns där bakom oss som livlinor, så det är helt fantastiskt. Vi har väldigt bra vänner, väldigt bra släkt och familj som finns bakom oss, men vi försöker hitta våra andningshål absolut, säger Anja till Hänt.

Anja och Filippa håller till mycket uppe i Umeå, även om de ofta är i Stockholm vid större händelser. Förra året fick vi följa deras resa när de byggde ett hållbart hus utanför Umeå.

– Om vi känner, om kanske femtio år, att vi vill flytta därifrån, då kan vi ta med oss hela huset. De material som vi har valt är till nittionio procent återvunna grejer, som också är byggda på det sättet så att man ska kunna ta med sig det, har Anja förklarat för Residence.

Anja Pärsons familjelycka med sonen: ”Magiskt på alla sätt”

Att nordligare breddgrader ligger familjen varmt om hjärtat är inget nytt. Nu har snön och vintern klamrat sig fast i stort sett hela Sverige, det är givetvis något som Anja och Filippa njuter av.

Nu berättar Anja om vinterdagen med barnen som blev helt underbar på alla sätt.

”Vintern har kommit och bitit sig fast. Vi fann solen en timme från snöstormen hemma. En stängd skola och vår äldsta son ville på äventyr, göra mat i skogen och bara andas.”, skriver hon på Instagram och fortsätter:

”Okomplicerat och magiskt på alla sätt.”

FOTO: TT / HÄNT

Annons