LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Filippa Rådins miljongåva till Anja Pärson – nu avslöjas allt

26 jan, 2024 
Anja Pärson och Filippa Rådin
Anja Pärson och Filippa Rådin är båda väldigt framgångsrika i sina respektive karriärer.
Så hur ser egentligen deras äktenskapsförord ut?
Det har Hänt nu tagit del av!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson och Filippa Rådins stora lycka – firar 10 år som giftaBrand logo
Anja Pärson och Filippa Rådins stora lycka – firar 10 år som gifta

18 år har passerat sedan den aplina skidstjärnan Anja Pärson, 42, och stylisten Filippa Rådin, 51, träffade varandra. Då hjälpte Filippa Anja att välja kläder till Idrottsgalan. Det hela började alltså som en jobbrelation, som redan övergick till en vänskap och romans.

I år firar Anja och Filippa tennbröllop, de har alltså varit gifta i tio år. Bröllopet ägde rum vid Umeälven, i Grubbe utanför Umeå. Vigselförrättare var ingen mindre än den före detta S-ledaren Mona Sahlin, 66.

Anja Pärson och Filippa Rådins äktenskapsförord – så fördelas pengarna

Anja och Filippa har valt att skydda sina tillgångar ifall de någon gång skulle gå skilda vägar. Hänt har tagit del av deras äktenskapsförord, där det står att den egendom som de har förvärvat innan eller under äktenskapet ska fortsätta vara i den personens ägo vid skilsmässa.

Annons

Makarna har även skrivit under ett gåvobrev. I detta ger Filippa Rådin sin hustru 50% av deras bostad i Umeå.

Claudio Bresciani/TT

Semesterhuset i Umeå – Anja och Filippa bygger klimatsmart villa

Filippa Rådin och Anja Pärson har alltså sin bas i ett hus i centrala Umeå, men på senare år har de även valt att bygga ett härligt strandhus en bit utanför staden. Och det här bygget är något utöver det vanliga – det är nämligen ett klimatsmart hus som har betydligt mindre miljöpåverkan än ett vanligt.

På Youtube har man kunnat följa bygget, som verkligen börjat ta form! När Residence var på besök hos makarna berättade de om villan.

– Huset är vårt lantställe, vi hittade tomten för länge sedan och blev blixtkära i läget. De här är en oas där vi kan hämta energi, ett pausområde, sa Anja då.

Anja och Filippa går i parterapi – så håller de kärleken vid liv

– Vårt största knep är att aldrig sluta utvecklas tillsammans. Gå i parterapi när vi känner att det behövs. Vi visar varandra mycket kärlek. Det är i de små sakerna vi försöker ha passion och mycket kärlek, sa Anja nyligen i en intervju med Allas.

Det låter onekligen som att paret har hittat ett sätt att hålla kärleken vid liv på lång sikt. Sommaren 2022 började det ryktas om att Anja Pärson och Filippa Rådin separerat men detta dementerade de snabbt.

FOTO: Eero Hannukainen/TT

Annons