LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anja Pärson och frun Filippa söker hjälp med relationen – går i parterapi

18 jan, 2024 
ANJA PÄRSON
Anja Pärson och Filippa Rådin har varit ett par de senaste 15 åren.
Nu berättar de hur de får relationen att funka.
– Gå i parterapi när vi känner att det behövs, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästareBrand logo
Anja Pärson om sina vinstchanser i Mästarnas mästare

Anja Pärson, 42, och Filippa Rådin, 51, är ett av Sveriges mest folkkära kärlekspar och tillsammans roddar de med alltifrån vardagsliv och renoveringar till jobb och events ihop.

Vid sidan av alla projekt är Anja och Filippa föräldrar till tre barn. Familjen består av de gemensamma sönerna Elvis, 11, och Maximilian, 8, samt dottern Emmi, 16, som Filippa har från ett tidigare förhållande.

– Vi är otroligt noga med att ha tid med barnen. Men ibland så krockar det lite grann och då får man ge järnet, den här veckan är det ju mycket som händer. Men det är ändå kul, har Anja tidigare sagt till Hänt.

Anja Pärsons kärlekssaga med Filippa

Anja och Filippa har varit ett par i drygt 15 år. Första gången de träffades var någon gång under 2004/2005. Filippa hjälpte då alpinåkaren att välja en klänning till Idrottsgalan. Under åren fortsatte Filippa att stajla Anja vid speciella tillfällen och till slut var de mer än bara vänninor.

Annons

Det som började som en oskyldig vänskap blev sedermera en passionerad kärleksaffär. Ingen av dem hade någonsin tidigare varit tillsammans med en annan kvinna, så mycket var ovant och skrämmande i början.

– Jag tror vi var ovana vid att det gick över i något annat. Anja var i sin bubbla och skulle inte ta in någon känslomässigt. På den absoluta toppen får man inte ha några störningsmoment. Själv befann jag mig i ett skede i livet där jag var otroligt fokuserad på att vara fru, hade fått barn och var gift med en man. I vänskapen hittade vi styrkan i varandra, berättar Filippa i en intervju med Amelia.

Därför går Anja Pärson och Filippa Rådin i parterapi

Än idag spirar kärleken för paret men trots det så kan de nu avslöja att de går i parterapi.

– Vårt största knep är att aldrig sluta utvecklas tillsammans. Gå i parterapi när vi känner att det behövs. Vi visar varandra mycket kärlek. Det är i de små sakerna vi försöker ha passion och mycket kärlek, säger Anja i en ny intervju med Allas.

– Filippa var ett stort stöd för mig under sista delen av min karriär. Det är inte lätt att sluta med något som du gjort hela ditt liv. En elitidrottskarriär är intensiv, men hon fanns där och hade stor förståelse för att det inte är lätt alla dagar.

FOTO: Jesper Frisk, SANDBERG MAGNUS/Aftonbladet

Annons