Efter kärlekssemestern: Anitha Schulmans barnbesked med pojkvännen Joel

Anitha Schukmans bebisbesked med pojkvännen Joel Åhlén-Nyström

Anitha Schulman har nu varit tillsammans med pojkvännen Joel Åhlén-Nyström i ett år och avslöjade deras framtidsplaner i podden "Lillelördag".

Det var för drygt ett år sedan somAnitha Schulman, 39, och pojkvännen Joel Åhlén-Nyström, 28, bestämde sig för att göra sin kärlek offentlig efter att ha hållit den hemlig en längre tid. Under året som gått har de hunnit bli sambos och tillsammans med Anithas barn Penny, 7, och Tom-Allan, 4, har de blivit en familj. Att ha barnen varannan vecka tycker hon fungerar bra och hon har inte varit sugen på att skaffa fler barn som då kommer bo med henne och Joel på heltid – för än nu. I podden Lillelördag som hon har tillsammans med Ann Söderlund, 45, avslöjar Anitha nu att hon och sambon ska försöka få barn tillsammans.

– Nu har ni bestämt er för att försöka få barn, säger Ann till Anitha i podden.

Annons:
Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband

Anitha bekräftar det och berättar om att sonen Tom-Allan tog väldigt mycket på krafterna med kolik och många vakna nätter när han var ett spädbarn och därför har hon varit rädd för att skaffa fler barn efter uppbrottet med ex-maken  Calle Schulman, 38.

– Jag har haft stor panik för att ens våga vidröra tanken på att skaffa ett barn till efter honom för det var nästan ett trauma liksom, jag har känt att det kommer inte ske, men nu är jag förbi pucken så nu känns det som att nu ska vi köra på och satsa på det, säger Anitha.

Tankarna har åkt fram och tillbaka i hennes huvud kring huruvida det ska bli ett tredje barn eller inte för henne.

– Jag var tvungen att gå igenom det här i huvudet för att landa på andra sidan och kommit fram till att det vore faktiskt mysigt med en liten, säger hon.

Hon och Joel fattat beslutet om att skaffa barn tillsammans. Nu hoppas de bara att naturen är på deras sida och vill med dem.

– Sen får man hoppas på att naturen vill väl och jag blir ju 40 så det är bara hålla tummarna för att det faktiskt funkar, säger hon.

Avslutningsvis berättar Anitha att hon ska plocka ut sin spiral och sedan hoppas de på att inom kort få ett plus på stickan.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman om ångesten efter skilsmässan: ”Vidrigt”

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulmans ilska efter förändringen: ”Trodde att jag var alldeles för gammal”

Foto: IBL, Instagram