Anitha Schulmans ilska efter förändringen: "Trodde att jag var alldeles för gammal"

Medieprofil Anitha Schulman, 39, har fått nog. I ett öppenhjärtigt inlägg på Instagram skriver hon nu av sig och sina inre känslor. Anledningen? Hon känner sig inte omtyckt längre och vädjar nu till sina följare. – Jag frågar er!, skriver hon.

Anitha Schulman, 39, har synts som både programledare i Aftonbladet TV och i humorserien ”Mammor!” på TV3. Men på senare tid har jobben blivit allt färre för medieprofilen. Anitha som ofta brukar använda sig av uttrycket ”Syns man inte, så finns man inte” – och ofta flitigt syns ute i kändisvimlet, har nu börjat tänka om.

Och det är hennes egna följare som enligt Anitha verkar vara orsaken till det. Häromdagen öppnade hon upp om sina tankar, något hon också nyligen påtalade i podcasten ”Lillelördag”:

“Sedan i september har jag tappat tvåtusen följare på Instagram och det fortsätter att dala. Ett tag ville jag inte erkänna att det inte skulle drabba mig, men det gör det, skriver hon på sitt Instagramkonto och medger att hon nu inte heller får så mycket jobbförfrågningar”, skriver hon och fortsätter:

“Dels så får jag inte lika många samarbeten, dels så känner jag att jag är ”impopulär” (gud förbjude) sen känner jag mig vilsen i flödet. Sen Insta byggde om algoritmen har konton selekterats bort du måste en OERHÖRT tydlig visuell profil. Tonåringarna färgmatchade sina flöden (allt med ful färg enligt vissa åker bort) och verkligheten har förvandlats till bokmärken. Du måste ha en supertydlig profil på insta för att lyckats och ärligt – jag vet inte vad min är”.

“Jag är morsa, jag gillar mode, skönhet, semester, humor, mat, inredning och kultur. OM jag ska lyckas på insta under gällande regler så måste jag välja ett, max två uttryck och jag måste lägga upp minst 2-4 inlägg per dag. Jag bör sända live, spara live göra instastory och rörligt. Gärna bli en Youtuber eller sända på FB”, skriver hon.

Anitha skickar även i samband med inlägget en pik till alla influencers:

“För att lyckas idag OM det är ambitionen så ska jag göra allt det där som en influenser bör så ska jag vara söt, slank och 20 plus också! Jag trodde jag var alldeles för gammal för att bry mig. Men det är jag tydligen inte. Jag känner mig vilsen just nu. Vet inte vad jag tycker är kul och vet inte heller vad folk vill se. För det är ju inte upp till mig att avgöra det. Det är upp till följarna. Jag är allas tillgång och ska helst bara ge dom det stycke hud som efterfrågas. Gärna mycket hud – det får alltid mera lajks. Så ser mitt instaliv ut. Vem är mitt Instajag, JAG frågar er?”, avslutar hon.

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

LÄS MER: Ett år efter skilsmässan – Anitha Schulman byter namn

LÄS MER: Ett år efter skilsmässan – Anitha Schulmans första ord om gravidkuppen med nya kärleken

Foto: Ibl

Senaste nytt