Anitha Schulman om ångesten efter skilsmässan: ”Vidrigt”

Anitha Schulman om ångesten efter skilsmässan från Calle Schulman

Anitha Schulman skilde sig från Calle Schulman i slutet av 2016, nu berättar hon om den jobbiga ångesten hon kände efter uppbrottet.

Det var i slutet av 2016 som Anitha Schulman, 39, och Calle Schulman, 38, bestämde sig för att gå skilda vägar efter flera år tillsammans. De kände att med tiden som de utvecklades parallellt med varandra så insåg de att de inte alls var ett bra team vilket resulterade i en skilsmässa. Sedan dess har de båda gått vidare på varsitt håll, Anitha har träffat kärleken Joel Åhlén Nyström, 28, och Calle med flickvännen Sandhra Johansson. Och paret har delad vårdnad om barnen Penny Schulman, 7, och Tom Allan Schulman, 3.

Anitha är god vän med Laila Bagge, 45, och dyker upp i dagens avsnitt av hennes egna realityserie Lailaland. Då är de ett stort tjejgäng som är ute på middag och pratar om sina tidigare uppbrott. Anitha öppnar då upp sig om den ångest hon kände direkt efter skilsmässan från Calle för cirka ett och ett halvt år sedan.

– Jag tyckte det var så himla svårt precis efter skilsmässan att bara hitta, okej vad gör jag utan min vardag?, säger Anitha i programmet.

Att få egentid kan vara både positivt och negativt. När man som Anitha är van vid att ha sina barn och en man runt sig dygnet runt och att vardagen flyter på med dem så kan det bli rätt tufft när den vardagen plötsligt stannar upp. Att bara ha sig själv att tänka på var någonting som tog ett tag för henne att vänja sig vid.

– Det tog ganska lång tid för mig att fatta att jag måste planera mina vardagskvällar, berättar Anitha.

Att vara ensam var ingenting som Anitha trivdes med. Att helt plötsligt ha ett tomt schema och barn som är där på deltid väckte minst sagt starka känslor hos henne.

–Jag tyckte att det var vidrigt, avslutar hon.

Nya avsnitt av Lailaland kommer ut varje måndag på Viafree och TV3 kl 20.00

Anitha och pojkvännen Joel.

Anitha Schulman berättar nu i sin podd att hon och pojkvännen Joel ska försöka skaffa barn.

Anitha med barnen Penny och Tom-Allan.

Tidigare var Anitha gift med Calle Schulman.

Hetast på Hänt-TV: DANIEL NORBERG om att bli DUMPAD 

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulmans ilska efter förändringen: ”Trodde att jag var alldeles för gammal”

LÄS OCKSÅ: Anitha om skilsmässan: ”Som att kasta bensin på elden”

Foto: IBL