Anitha Schulman har hittat kärleken: "Väldigt lycklig"

Anitha Schulman har ett drygt halvår efter skilsmässan från Calle Schulman hittat kärleken igen. "Jag är väldigt lycklig med honom", säger hon i Lillelördag.

Anitha Schulman, 38, och exmaken Calle Schulman, 36, lämnade in sin skilsmässoansökan i december. Tidigare har Anitha berättat att hon upplevde att orsaken till uppbrottet var hennes karriär som strålade.

– Det händer något i relationen när man börjar springa lika snabbt som sin man. Antingen springer man tillsammans som ett team eller så springer man ifrån varandra. Det visade sig att jag och Calle inte var ett bra team, och det tvingade oss att ta det tuffaste emotionella beslutet vi någonsin har tagit. Vi tvingades att välja bort kärleken för att rädda en vänskap. På ett sätt var det ett ömsesidigt beslut och samtidigt inte. Det blev början på en extremt prövande tid, säger hon till Mama.

Nu verkar det dock som att det är mer som strålar i Antihas liv än karriären – nämligen kärleken. I nya avsnittet av podcasten “Lillelördag” berättar hon för vännen Ann Söderlund att hennes relationsstatus inte längre är singel, något Aftonbladet var först att rapportera.

– Jag är ihop, säger Anitha.

Och hon är bara inte ihop, hon är även extremt tillfreds med privatlivet. Även om ledorden varit “skynda långsamt”.

– Vi har tagit det väldigt, väldigt försiktigt och jag är väldigt glad för det. De personer jag har varit ihop med innan har man typ flyttat ihop med efter en vecka eller två. Här har vi tagit det sakta och försikigt. Det har inte alls varit självklart på något sätt. Vi har verkligen inte varit självklara, säger hon och fortsätter:

– Det känns väldigt, väldigt bra. Jag är väldigt lycklig med honom.

Anitha har fångats av en ny man som gör henne väldigt, väldigt lycklig.

Anitha Schulmans följare får dock vänta med att se vem den lycklige mannen är, hon är nämligen mån om att hålla privatlivet just privat.

– Jag är som sagt väldigt mån om att skydda mitt privatliv just nu. Jag vill inte att mina barn ska råka ut för någonting som de inte behöver ha någonting med att göra. Jag introducerar ingen person i mitt liv som inte behövs där rent fysiskt, sa hon då.

Någon som däremot inte hållit sin kärlek utanför sociala medier är exmaken Calle Schulman som i början av året började vråla ut sin kärlek till nya flickvännen Sandhra, 29.

Exmakarna har barnen Penny, 6, och Tom Allan, 2, tillsammans som de nu har delad vårdnad om.

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman: Därför har jag fortfarande på mig ringen

LÄS OCKSÅ: Efter separationen – Anitha Schulman om namnbytet

FOTO: Ibl