Schulman: Tack vare ”Tinder” slipper jag äckliga krog-ragg

Det var inte länge sedan som medieparet Anitha och Calle Schulman gick skilda vägar. Men nu känner Anitha att hon är redo att träffa en ny man.

Som Hänt tidigare har berättat var det inte länge sedan som medieprofilerna Anitha Schulman, 38, och Calle Schulman, 37, skilde sig. Trots att det bara gått några månader är hon nu redo för en ny man i sitt liv. Hon berättar i senaste avsnittet av podcasten “Lillelördag” att hon kände sig identitetslös efter sin första skilsmässa, men att den här gången känner hon sig mer trygg i sig själv:

– Jag har inte känt mig identitetslös utan en man den här gången, förut var det mycket praktiska tankar som “vem ska jag åka på skidresa med, eller fika med?” och så vidare på ett väldigt patetiskt sätt. Men jag och Calle hade oerhört olika intressen så därför har vi ofta gjort resor och aktiviteter på egen hand. Nu är jag van att göra saker själv och känner mig trygg att styra det här skeppet.

Calle och Anitha Schulman

Tidigare var Calle och Anitha Schulman gifta.

När det kommer till att börja dejta känner hon sig optimistisk:

– Jag är mer ödmjukt inställd till män den här gången. Jag vet vad Calle hade för fina sidor och vad andra tidigare har haft för bra egenskaper och under tiden har man ju samlat på sig erfarenheter och bildat någon slags uppfattning om drömmannen. 

Anitha berättar att hon därför tror på kärleken och är övertygad att drömmannen finns någonstans där ute.

Hon och podkollegan Ann Söderlund, 44, pratar mycket om dejtingappen Tinder som Anitha har blivit väldigt förtjust i. Hon menar att hon fått en ny insikt om dejtande tack vare appen.

– Jag får skamsköljningar när jag tänker på hur jag tidigare har gett random jävla snubbar min kropp på grund av att man tog en shot och hamnade i säng med någon, säger hon och lägger till:

– Det är tack vare Tinder som jag slipper de där äckliga krog-raggen. Jag behöver inte ge något till någon. Gillar jag någon så gör jag det, eller så gör jag det inte, det är inte så komplicerat. Jag tror att 2017 kommer att bli ett fantastiskt roligt år. 

Läs mer: Anitha Schulman: ”Det tuffa känslomässigt är barnen”

Foto: Stella