Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anitha Clemence ord om relationen med Joel efter tuffa tiden

05 jun, 2019 
AvSarah Mansouri
Anitha Clemence och Joel
Anitha Clemence träffade kärleken Joel Åhlén-Nyström via sociala medier ett par månader efter skilsmässan från Calle Schulman. Idag bor Anitha och Joel tillsammans och i ett nytt inlägg på Instagram beskriver hon ärligt sina känslor för pojkvännen.
Annons

Peter Settmans avslöjande om nya kärlekenBrand logo
Peter Settmans avslöjande om nya kärleken

Det var i december 2016 som entreprenören och influencern Anitha Clemence, 40, och Calle Schulman, 39, skrev på Instagram att de bestämt sig för att gå skilda vägar. Paret hade varit gifta i fem år när de tog beslutet om skilsmässan och tillsammans har de barnen Penny, 8, och Tom Allan, 4.

Några månader efter skilsmässan bekräftade Antiha Clemence att hon funnit kärleken på nytt, i Joel Åhlén-Nyström, 28.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I en intervju i Malou efter tio på TV4 förra året berättade Joel om hur det var när de träffades.

– Anitha var inte som någon jag träffat tidigare. Hon var väldigt rolig och intelligent och vi hade djupa samtal ganska fort. Så jag fastnade fort för henne men det det var ändå lite jobbigt det här med just barnen, åldern hade jag inget problem med att det var 11 års åldersskillnad, men jag kunde inte se mig själv bli bonuspappa till två barn som då var tre och sex år gamla, sa Joel vid tillfället.

Annons

Anitha Clemence ord om relationen med Joel Åhlén-Nyström

Joel Åhlén-Nyström träffade inte barnen förrän han och Anitha Clemence var säkra på sin kärlek och han berättar att när han väl träffade dem gick det väldigt bra. Däremot vill han gärna ha egna barn, vilket inte fanns med i Anithas planer.

Entreprenören hade egentligen tänkt att hon var färdig med barn, men har sedan ändrat sig i den frågan då hon inte vill att relationen med Joel ska vara tidsbestämd.

Den 18 april i år gick Anitha ut med att hon faktiskt varit gravid, men att det tyvärr slutade med missfall. För några veckor sedan svarade hon att paret kommer försöka få barn igen i en frågestund på Instagram.

Efter den tuffa tiden beskriver Anitha nu med ärliga ord hur relationen med sambon är.

”Det är inte alltid lätt att vara tillsammans med någon som man är SÅ olik. Den här människan har en nattrutin på 45 minuter innan han somnar. Är så OERHÖRT långsam när vi ska lämna lägenheten att jag får en minipsykos varje gång.”, skriver Anitha på Instagram och fortsätter humoristiskt:

”Hans garderob ser ut som Patrick Batemans (oväntat) och om det skulle börja brinna och han fick välja mellan att rädda mig eller minneskortet i tevespelet – så skulle han tveka. Men jag älskar dåren Joel Åhlén-Nyström. Helt sjukt egentligen med tanke på hur ofelbar jag är”

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Hans Shimoda/TT

Annons