LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Gift vid första ögonkastet-parets bebislycka – Anis Don Demina om glädjen

01 jul, 2023 
Johanna Talamo
Anis Don Deminas glädjande besked
Anis Don Demina har under loppet av sin karriär redan synts som programledare för Melodifestivalen och som finalist i Let's dance.
Han är aktuell med podcasten Då är vi igång och avslöjar nu ett spännande besked!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anis Don Demina om relationen till Babben Larsson – satsningen tillsammansBrand logo
Anis Don Demina om relationen till Babben Larsson – satsningen tillsammans

Anis Don Demina är en mångsysslare med råge, han har en hektisk karriär som bland annat artist, entertainer och programledare. Podcasten Då är vi igång driver han tillsammans med vännen och kollegan Behrouz ”Berra” Badreh.

I podcasten kan man höra duon diskutera aktuella händelser i nöjessverige tillsammans med gäster som Henrik Schyffert och Alexandra Rapaport. Nu avslöjar Anis ytterligare ett spännande besked för framtiden efter en stor efterfrågan från lyssnarna.

Gift vid första ögonkastet-parets bebislycka

I det populära realityprogrammet Gift vid första ögonkastet har vi fått följa ihopmatchade par som träffar varandra för första gången vid altaret.

I programmet har vi bland andra fått följa Arvid Stark och Ida Linds kärleksresa. I säsongsavslutningen fick tittarna reda på vilka par som valt att fortsätta vara gifta, Arvid och Ida kunde då avslöja att de fortfarande är ett par.

De har tidigare uttryckt en stor längtan efter att utöka familjen och efter programmets slut så kunde de äntligen gå ut med gravidbeskedet som de behövt hålla hemligt.

Annons

I en intervju med Hänt beskrev Ida varmt sin syn på Arvid i den potentiella rollen som pappa och hur hon ser honom som en bra fadersgestalt.

– Jag vet att han skulle bli en fantastisk pappa. Det är framförallt hans kvaliteter som person som gör att han skulle bli en fantastisk pappa. Han skulle vara grundtryggheten själv, som gör att han såklart kvalar in som en väldigt bra kandidat till ett pappaskap, berättade Ida.

Vid säsongsstarten av Gift vid första ögonkastet var Ida redan i slutet av graviditeten. Hon berättade att hon lyckades hemlighålla graviditeten under så lång tid genom att bara publicera gamla bilder på sociala medier och hålla en låg profil.

– Jag har knappt lagt ut något i sociala medier och knappt gjort intervjuer där jag träffat journalister. Jag bytte telefonnummer, och när någon ringt till kontoret och frågat efter mig har mina kolleger sagt att jag är tjänstledig. Och så har mest hållit mig här ute i Sollentuna, förklarade hon för tidningen Mama.

Anis Don Deminas glädjande besked

Den 12 juni välkomnades äntligen parets dotter Rakel till världen!

Nu visar Arvid och Ida stolt upp sin fina dotter och glädjen delas med Anis Don Demina som samtidigt avslöjar att paret ska gästa kommande avsnitt av podcasten Då är vi igång efter en stor efterfrågan från lyssnarna.

Anis Don Deminas Instagram kan man se honom med ett stolt leende tillsammans med paret och dottern med texten:

”Vi har hört era önskningar ’CARBONARA-PARET’ gästar DÅ ÄR VI IGÅNG MÅNDAG 16.00. AJALLA!”

Foto: HÄNT / Instagram

Annons