robinson 2022

Anis Don Demina om Robinson-Valentinos romans med Julie: ”Vittnen”

Anis Don Demina om Robinson-Valentinos romans med Julie: ”Vittnen”

Hade Valentino Demina och Julie Joanzon en romans i Robinson 2022?
Nu väljer Valentinos bror Anis Don Demina att uttala sig efter spekulationerna.
– Jag har vittnen från produktionen, säger Anis på Youtube.
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino
0:41

Efter reklamen: Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

(0:41)

Slå på ljud

Valentino Demina, 31, och Julie Joanzon, 20, syntes komma varandra nära under deras tid i Robinson 2022. I programmet fick tittarna se en scen där duon kramades i vattnet och en av lagkamraterna påpekade att det var en romans som pågick.

De båda har däremot nekat till att var var något mer än vänskap som uppstod. I en intervju med Hänt förklarade Julie läget så här:

– Nej det var absolut ingen romans. Man kommer varandra nära och man hade roligt.

Anis Don Deminas ord om Valentino och Julies relation

Valentinos bror Anis Don Demina, 29, driver en stor Youtube-kanal som Valentino nu har gästat. I videon pratas det om allt mellan himmel och jord gällande Valentinos programmedverkan. Vad som såklart kommer på tal är Valentinos relation till Julie.

– Vi är bara bra vänner och det är vi än idag, säger Valentino.

– Var det ingen romantik?, frågar Anis.

– Nej det var det inte, svarar Valentino.

– Grejen är så här. Eftersom att jag har gjort min reserach. Jag har vittnen från produktionen. Jag har folk på insidan, så jag tänker fråga igen.

Efter att Anis påpekat att Valentino kanske inte talade sanning första gången svarar han åter på frågan.

– Jag kan säga så här, det var mycket kärlek på ön. Och varför det var det var för att man bodde så nära inpå varandra. Ulf är min bästa vän idag, Andreas... det är så mycket kärlek. Det var ingen romans på det sättet och jag kan förklara varför. Du duschar inte, du borstar inte tänderna, du äter inte. Det sista problemet, det sista du tänker på är en romans. Det är så det är, säger Valentino.

Därför valde Julie att lämna Robinson självmant

Romans eller ej, duon kom varandra nära och det var många tårar som fälldes när Valentino plötsligt tvingades lämna tävlingen. Julie har själv berättat att hon efter Valentinos förlust valde att rösta ut sig själv. Dessvärre fanns Valentino aldrig på plats i Gränslandet, vilket resulterade i att Julie hoppade av programmet.

– Jag mådde ju inte så bra så det var absolut inte fejkat men jag hade absolut inget där att göra och jag hade inte tänkt stanna där, sa Julie till Hänt om sitt avhopp.

FOTO: TV4/Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN