hänt exklusivt

Julie Joanzons liv efter Robinson – blev sambo med deltagaren

Julie Joanzon

Hur ser Julie Joanzons kärleksliv ut efter inspelningarna av Robinson och stämmer det att Julie blev sambo med en av deltagarna?
Nu berättar Julie allt om livet efter tiden i Malaysia i en intervju med Hänt.
– Andra äventyr som väntar, säger Julie.
Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino
0:41

Efter reklamen: Verkliga anledningen till Julies avhopp i Gränslandet – efter romansryktet med Valentino

(0:41)

Slå på ljud

Julie Joanzon, 20, röstade ut sig själv ur Robinson efter att Valentino Demina, 31, förlorat en immunitetstävling och tvingats lämna programmet.

När Julie anlände Gränslandet frågade hon direkt vart Valentino befann sig men det visade sig att Valentino aldrig åka till sido-programmet. Kort där efter lämnade Julie Gränslandet då läkarteamet ansåg att hon inte mådde bra.

Sanningen om Julies avhopp – bluffen i Gränslandet

I en exklusiv intervju med Hänt berättar nu Julie om vad som egentligen hände på ön och varför hon valde att rösta ut sig själv.

– Valentino åkte ut och mitt mål med Robinson var faktiskt inte att vinna. Visst det hade varit jätteroligt att göra det men själva tanken med att jag var med var för att bevisa för mig själv vad jag kan klara av, men även för min pappa. Jag ville verkligen göra honom stolt, säger Julie och fortsätter:

– Sen när jag var där på ön så får man ta del av allas historier. Man kommer väldigt nära varandra och jag tyckte var mycket värdigare vinnare än mig.

I programmet syns Julie som tidigare nämt fråga de andra deltagarna i Gränslandet om Valentino finns på plats. Men nu berättar hon att hon redan visste att han inte var där.

– Jag var inte jättechockad, jag visste att han inte ville åka till Gränslandet.

Valentino och Julie

Valentino och Julie i Robinson. Foto: TV4

Det visar sig däremot att Julies avhopp i Gränslandet var något planerat.

– Jag röstade ut mig själv i Robinson, var av jag ville inte heller till Gränslandet. Men så blev det så ändå och vad ska jag då där och göra. Tävla mig in till Robinson igen, när jag självmant röstat ut mig själv. Det är ju jättedumt så det var en självklarhet att jag ska inte vara där heller. Jag ska bara hem.

Hade ditt avhopp något med läkarteamet att göra eller var det bara ett sätt att få ut dig så att det såg bra ut?

– Ja

Så det var fejkat?

– Ja. Eller fejkat, jag mådde ju inte så bra så det var absolut inte fejkat men jag hade absolut inget där att göra och jag hade inte tänkt stanna där.

Så ser relationen till Valentino ut idag – svaret efter romansspekulationerna

Under tiden i Robinson syntes Julie och Valentino komma varandra nära. Lagkamraten Andreas Haralsson, 29, påpekade i programmet att duon var lagets kärlekspar.

– Nej det var absolut ingen romans. Man kommer varandra nära och man hade roligt. Men Anderas tycker om att skoja, säger Julie.

Blev det något romantiskt mellan er?

– Nej men vi är bästa vänner idag. Vi har jättebra kontakt som vänner men inget kärleksrelaterat över huvud taget.

Var det något ni hoppades på eller testade?

– Nej.

Valentino är däremot inte den enda från Robinson-inspelningen som Julie har kontakt med idag. Efter programmets slut flyttade hon nämligen in hos Britten Nordström, 46.

– Vi hade pratat lite på ön om att jag kunde bo hos henne och så ville jag testa på Stockholm i några månader så då var det ett jättebra tillfälle. Så då bodde jag hos henne ett tag. Det var jätteroligt, säger Julie och fortsätter:

– Nu ska jag flytta hem en liten period för jag har andra äventyr som väntar.

Om det är något nytt tv-program som Julie ska medverka i vill hon inte berätta just nu men dörren för att göra mer tv framöver är inte stängd.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN