Andy Fresh berättar om romansen med Diana Moseni

Diana och Andy

Tittarfavoriten Andreas ”Andy Fresh” Haddad gör comeback i Paradise Hotel. Nu berättar han om romansen med förra årets vinnare Diana Moseni.
Slå på ljud

Den stora tittarfavoriten inom realityvärlden är ännu en gång i rullning med en sprillans ny säsong. Paradise Hotel 2021 har gått av stapeln och ännu en gång får vi se ett gäng killar och tjejer tävla om en halv miljon kronor i Mexiko. Som vanligt är det fest, drama, kärlek, intriger, spel och svek som står på menyn. Men en del av är inte alls som tidigare, Paradise Hotel har fått en ny programledare. Där vi tidigare blivit vana att se Rebecca Stella stå har istället influencern Nicole Falciani tagit över.

Rebecca Stella blev med åren ansiktet utåt för det populära tv-programmet och med en hel rad säsonger i ryggen så var det dags för en förändring. Och mellan den forna programledaren och Nicole, som nu tagit över, så är relationen god.

LÄS MER: Därför känner du igen Oscar Zachrison i Paradise hotel 2021

Medan programledaren varit konstant så har ju deltagarna på hotellet varierat mellan åren, till en viss del i alla fall. Den trogna följaren av Paradise Hotel vet att det nu mera är en regel än ett undantag att en gammal deltagare, eller en så kallad ”veteran” dyker upp i programmet. Och den nya säsongen följer självfallet trenden. I årets startfält ser vi något bekant ansikte, men inga gamla deltagare. De första nio singlarna som checkar in är alltså helt nya i programmet. Men de dröjer inte länge innan wild cards börjar dyka upp och hotellet börjar fyllas med veteraner.

Andreas ”Andy Fresh” Haddad, 25, är en av de som dyker upp på hotellet för en revansch. Andy var med i Paradise Hotel 2020 under våren och valde efter några veckor på hotellet att själv avbryta sin medverkan. Han var en stor tittarfavorit så många gläds åt att han återigen dyker upp i tv-rutan. Nu är han tillbaka och har ingenting annat än vinstsumman på en halv miljon kronor i sikte.

Någon som tog sig hela vägen fram till den vinstsumman under Paradise Hotel 2020 som sändes på hösten vad Diana Moseni. Och när Hänt pratar med Andy om hans kärleksliv så avslöjar en liten romans mellan honom och förra årets Paradise hotel-vinnare.

– Jag kan inte avslöja för mycket, men jag snackar lite med Diana, berättar Andy för Hänt om kärlekslivet och fortsätter:

– Mer vill jag inte gå in på, ni får fråga henne, men vi har en bra kontakt.

På frågan om det kommer uppstå kärlek mellan dem så ger han ett klassiskt svar från realityserien.

– Man vet aldrig, det är som i Paradise Hotel, du vet aldrig vad som händer.

Andy och Diana har känt varandra sen innan de båda började synas i tv och träffades via en gemensam vän.

– Jag har känt Diana ganska länge, innan vi sändes på tv och sånt så vi har snackat ett tag. Hon är en jättehärlig människa, säger han.

När Hänt når Diana för en kommentar kring deras relation berättar hon att den är komplicerad.

”Min och Andys relation är komplicerad...det är en hatkärleksgrej haha”, skriver Diana i ett meddelande till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Bianca offentliga ord om Margaux familjebeslut

LÄS OCKSÅ: Per Morberg bryter tystnaden efter långa pausen – mystiska tystnaden

SENASTE NYTT!