ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Andreas Weise avslöjar relationen till Lotta Engberg

29 dec, 2021 
ANDREAS WEISE, LOTTA ENGBERG
Andreas Weise är en av artisterna som gästar Bingolotto på nyårsafton. Då blir det med andra ord ett nära samarbete med Lotta Engberg och nu berättar Andreas för Hänt om vad han egentligen tycker om Lotta.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Att spela Bingolotto under jul- och nyårshelgerna har blivit en riktig tradition för svenska folket och precis som förra året är det Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, som styr skutan.

En annan person som var på plats förra året, som kommer dyka upp även i år, är doktor Mikael "Soldoktorn" Sandström, 63. Förra året var doktor Mikael på plats i studion för att prata om en covid-patient som han sövt ner tidigare det året. Det enda patienten kom ihåg från sin sjukdomstid var att hon fått vård av just doktor Mikael.

I år är det dock andra samtalsämnen som står på agendan för doktor Mikaels del och tillsammans med flera andra kommer man kunna fira in det nya året tillsammans med gänget i studion.

Alla artister som gästar Bingolotto på nyårsafton

Förutom soldoktorn så kommer även andra gäster ta plats i studion, bland annat ett utökat husband och kocken Zeina Mourtada. Artisterna som gästar under kvällen är inga mindre än Sven-Ingvars, Sarah Dawn Finer, Elisabeth Andreassen, Bruno Mitsogiannis och Peter Johansson, Joshua Radin, Omar Rudberg, Eric Bibb, Gunilla Backman, och Andreas Weise.

Annons

Andreas Weise fick vi se i Bingolotto även söndagen innan Uppesittarkvällen. Då framförde han två av sina jullåtar, om det blir en favorit i repris på nyårsafton återstår att se. Men en sak som är säker är att Andreas kommer underhålla svenska folket under nyårsafton.

LOTTA ENGBERG, STEFAN ODELBERG
Stefan och Lotta leder Bingolotto på nyårsafton!

Andreas Weises relation till Lotta Engberg

Andreas är alltid högaktuell i samband med julen och när Hänt träffade honom på premiären av nya versionen av Utvandrarna berättade han mer om sitt hektiska liv. Inom loppet av bara två dagar hade han nämligen varit på plats i Nyhetsmorgon, Bingolotto och sedan på Rigoletto i Stockholm.

– Det har varit fullt upp, nio konserter på två helger, säger han till Hänt.

Annons

I samma veva berättade han även om sin relation till Lotta Engberg.

– Ja alltså Lotta och jag har ju jobbat ihop 2013 på Diggiloo. Jag älskar Lotta, hon är en av Sveriges bästa programledare, säger Andreas till Hänt och fortsätter:

– Och så är hon en sådan där person som är så varm. Både privat, som bakom scen, hon är 100 % genuin. Så det är alltid kul att jobba med henne.

FOTO: Mathias Otterberg, Karin Törnblom/TT

Annons