robinson 2022

Andreas om fusket i Robinson – nu kommer sanningen fram

Andreas Robinson

Andreas Haraldsson är en av de tävlande i Robinson 2022.
I en intervju med Hänt avslöjar han nu fusket i programmet som tittarna inte känner till.
– Jag skrattade och sa det till produktionen att vad hade ni förväntat er, säger han till Hänt.
Därför röstade Julie Jonazon ut sig själv i Robinson – verkliga sanningen
0:40

Efter reklamen: Därför röstade Julie Jonazon ut sig själv i Robinson – verkliga sanningen

(0:40)

Slå på ljud

Andreas Haraldsson, 29, är en av deltagarna som har tagit sig hela vägen till sammanslagningen i Robinson 2022. Årets upplaga av programmet spelas in i Malaysia och det blir en hel del pendlande för deltagarna mellan de olika öarna som programmet filmas på. Både båt och taxi är färdmedel som deltagarna tar sig fram med, trots att detta inte visas i programmet.

Nu avslöjar Andreas fusket i Robinson 2022

Enda gången som deltagarna har synts åka båt är när de i det första avsnitt gjorde entré. Nu avslöjar Andreas i en intervju med Hänt att det skedde ett fusk under den båtresan. Deltagarna ska nämligen inte ha pratat med varandra förrän programmet har börjat filmas men under båtresan skedde detta trots förbudet.

– Jag skrattade och sa det till produktionen att vad hade ni förväntat er när ni sätter 20 personer med ADHD bredvid varandra. Det tog många timmar med båten där, man åkte runt och de skulle ta lite drönarbilder och sånt, säger Andreas.

Så ni fick alltså inte prata men gjorde det ändå?

– Nej, vi skulle inte prata med varandra förrän vi kom i land men jag skrattade och sa det att alla hade ju ADHD så fråga vilken lärare som helst. Att få tyst på ett gäng med ADHD är omöjligt.

Brittens chock efter produktionens beslut i örådet: ”Förjävligt”

Det har varit en turbulent säsong där flera deltagare har behövt lämna tävlingen självmant. I det senaste örådet var det traditionella upplägget plötsligt ändrat och istället fick de två deltagarna som fått flest röster på sig, göra upp i en duell. Det resulterade i att Britten Nordström, 46, till slut fick lämna efter att ha förlorat mot Homayon Sytes, 22.

I en intervju med Hänt berättade Britten om tankarna kring att tävlingen plötsligen var ändrad till hennes nackdel.

– Nej alltså det var ju bestämt rakt av, det var ju inga urnor. Jag tyckte ju att det var förjävligt att det skulle behöva bli en duell med tanke på vilka som stod där liksom. Det är ju självklart. Alltså Robinson är ju uppbyggt så.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN