hänt exklusivt

Bluffen om Ulfs Ströms avhopp i Robinson – som tittarna inte fick se

Andreas och Ulf Robinson 2022

Ulf Ström berättar att han har fått ett dödsbesked hemifrån och därmed väljer att lämna Robinson.
Nu avslöjar Andreas Haralsson bluffen gällande avhoppet som tittarna inte får se.
Robinson-Pelle om sista tiden med svärfar: “Hade några stunder”
0:50

Efter reklamen: Robinson-Pelle om sista tiden med svärfar: “Hade några stunder”

(0:50)

Slå på ljud

Ulf Ström, 65, begav sig till Malaysia i hopp om att bli årets vinnare i Robinson. Men resan fick ett drastiskt slut när Ulf plötsligt mottog ett samtal från Sverige som ändrade allt.

– Jag undrar om jag skulle kunna få säga några ord till gruppen. Jag fick precis besked att en av mina bröder har dött. Ett förkrossande meddelande för mig, jag visste inte vem, vilken av mina bröder det gällde eller hur eller någonting. Jag känner att jag kommer nog inte kunna klara att fokusera och ge den energin som de här tävlingarna kommer att kräva utan jag har bestämt mig för att bryta här, säger Ulf i söndagens öråd.

Bluffen om Ulfs avhopp – nu avslöjas sanningen

Det blir en känslosam stund där bland annat Andreas Haraldsson, 29, brister ut i gråt. När Hänt når Andreas avslöjas det dock att Ulfs uttalande var en bluff. Det visar sig nämligen att Ulf inte alls "precis" hade fått veta vad som hänt, utan det hela skedde tidigare på dagen och även de andra deltagarna kände till vad som var på gång.

– Han fick dödsbeskedet på dagen, innan ens immunitetstävlingen så det hade varit en tung stämning hela dagen. Man var ledsen för Ulfs skull men att han skulle lämna var inte bestämt utan han skulle tänka på det, hade han sagt. Så det fick vi reda på där och då, säger Andreas.

Därför känner du igen Ulf Ström i Robinson 2022

Livet kom helt enkelt emellan och Ulf valde att lämna programmet trots att han inte blev utröstad. Men kanske är detta inte den sista gången du ser Ulf i tv-rutan, han dyker nämligen upp lite titt som tätt.

I en intervju med Hänt har Ulf nämligen berättat om sina tidigare roller i olika reklamfilmer och tv-serier. Han har bland annat spelat mot självaste Petra Mede, 52.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN