TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Andreas Carlssons bild på Hannah Graaf och gemensamma sonen William

18 jul, 2022 
Malin Ljung
Andreas Carlsson visar upp en bild på exet Hannah Graaf och gemensamma sonen William. Nu reagerar flera följare efter upptäckten.
Annons
4 svenska kändisar som fått barn efter 40Brand logo
4 svenska kändisar som fått barn efter 40

Den forne Idol-jurymedlemmen Andreas Carlsson bor sedan många år i Los Angeles och arbetar som musikproducent. På sin Instagram delar han med sig av livet i kulisserna med några av världens hetaste artister.

Men han är inte bara musikproducent, han är även pappa till sonen William, 20, som han har tillsammans med Hannah Graaf. De två möttes när Hannah var 21 år under en Fröken Sverige-tävling och det dröjde inte länge innan hon insåg att hon var gravid – ett besked de båda tog emot med vissa känslomässiga kval.

– Jag kände mig så otroligt otillräcklig för att bli pappa, det var någonting som jag lite ramlade in i. Det var absolut inte planerat. Jag fick finna mig i den nya situationen. Vem är jag som pappa till ett barn med en kvinna som jag inte har en relation med? Det var lite mycket att tugga i sig, har Andreas tidigare berättat.

Hannah Graaf om att skaffa barn med Andreas Carlsson

Även Hannah har tidigare vittnat om att graviditeten var en chock.

Annons

– Det tog dagar innan jag vågade säga det till honom. Hur säger man en sån sak? Och jag var rädd. Hur ska reaktionen bli? Och vad ska jag göra? Jag som inte ville göra abort. För mig var det otänkbart även om det fanns stunder när jag övervägde det, har hon sagt.

I dagarna fyller sonen William 21 år och bor i Sverige, men avståndet till sonen har Andreas Carlsson tidigare vittnat om inte är ett problem i deras relation.

– William vet att han kan räkna med mig. Även om jag är i USA kan jag omedelbart komma hem.

Förra sommaren fyllde William 20 år och då visade Hannah Graaf upp hur de firade honom. Samtidigt konstaterade hon att det var första gången det då var tio år sedan hon träffade Andreas senast.

Andreas Carlssons bild på Hannah Graaf och sonen William

Även Andreas Carlsson har efter mötet uppmärksammat sonen och Hannah Graaf. På sin Instagram har han delat en bild på son och mor från när de firade William.

”Älskar den här bilden på min stiliga pojke William tillsammans med Hannah Graaf”, skriver Andreas och avslutar med ett hjärta.

Många följare hyllar den fina bilden, men flera följare konstaterar samtidigt att William är otroligt lik sin pappa.

”Jösses vad lika ni är”, skriver en person.

”Snygging som sin far”, skriver en annan.

”Ganska lik dig tycker jag mig se”, tycker en tredje.

FOTO: Instagram, Karin Törnblom/TT, Charlotte Brunzell/TT

Annons