LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Andreas Carlsson bryter tystnaden om kärleken efter flytten hem

11 apr, 2024 
Andreas Carlsson har flyttat hem från USA efter 25 år i landet.
Nu berättar han varför han valde att flytta hem egentligen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Farmen-Levin LarssonBrand logo
Röda mattan med Farmen-Levin Larsson

Det har snart gått ett halvår sedan Andreas Carlsson, 51, flyttade hem från Los Angeles för ett liv hemma i Sverige. När han gästar Kristin Kaspersens podd Nyfiken på berättar han om nya livet och hur hans mamma mår.

– Hon mår bra, hon ser positivt på livet och kämpar på med mer och mer redskap i hemmet. Det är rullstolar och maskiner men hon ler fortfarande, säger Andreas och fortsätter:

– Min helg har varit att köra rullstol i två timmar och sett Tingsryd och det gör jag så gärna, men vi hade fantastiska konversationer. Värdefull tid.

Därför valde Andreas Carlsson att flytta hem

Men varför valde Andreas egentligen att flytta hem? Nu berättar han att det delvis var för sin mammas skull, men också för att han känner sig lite klar med USA.

Annons

– Ja, jag kände det. Dels så när folk frågar mig om jag supportar Biden eller Trump så har jag aldrig något bra svar. För jag tycker båda är "pest eller kolera", som man sa en gång i tiden, säger han och fortsätter:

– Men jag kände att jag som person lite gled ifrån vad USA står för idag. Jag är trött på hela infrastrukturen och det legala systemet och människosynen. Jag är lite annorlunda idag känner jag och framför allt vill jag vara närmare min familj.

Sedan kom pandemin och många insåg att USA var en "bananrepublik", som Andreas uttrycker det.

– Det kändes som att den bästa tiden i USA hade jag redan haft och då ska man ju gå från festen när det fortfarande är kul. Jag vill inte skylla på USA heller, jag tror att jag har förändrats väldigt mycket som person, jag har ju varit där nästan 25 år av mitt liv så det är väl tillräckligt, säger han.

Annons

– Jag försöker finnas för William som en kärleksfull pappa och en slags scoutledare. Han befinner sig i en tid i livet då han måste flyga själv. Den tiden i livet är kritisk och läskig. Jag kastade mig handlöst in i musiken. Det är inte alltid enkelt att ha föräldrar som är väldigt drivna och ambitiösa, jag tänker att det kan vara svårt för ett barn att hantera, har han berättat för Hemmets journal.

Andreas Carlsson om sin kommande partner

Nu är det alltså Sverige som gäller för Andreas del och han säger själv att han mognat mycket.

Han har varit singel ganska länge och nu berättar han om kraven på en kommande partner.

– Jag tror att, ska man förstå mig så är det viktigt att inse att min passion är mitt driv och min ambition att vilja göra saker. Jag är ingen bra "titta på tv-person", utan jag gillar att vara i farten. Mitt livs-elixir är nog min resa framåt, jag tycker det är kul att vara i rörelse och det är inte alltid så lätt att kombinera med en annan person som är i rörelse.

FOTO: TV4 / TT

Annons