Andrea Norrman avslöjar missen med nyfödda sonens namn

Andrea Norrman avslöjar missen med namnvalet till sonen: “Skulle aldrig”
Andrea Norrman blev tvåbarnsmamma i september i år. Nu berättar hon om den stora missen med namnet till sonen Louie.
”Skulle aldrig”, förklarar hon.
Annons

Andrea Norrman slog igenom i och med sin medverkan i Paradise hotel. Efter det har vi kunnat följa henne, pojkvännen Linus Bergman och dottern Belle i Unga föräldrar på TV4.

I september kom Andrea och Linus andra barn till världen. En liten son som fått namnet Louie.

Annons

Men den andra bebislyckan varade inte länge innan Andrea var tvungen att åka tillbaka till sjukhuset – nio dagar efter sonens födsel. Efter smärtor i magen åkte hon in akut, för att mötas av beskedet om att hon drabbats av en infektion i livmodern.

Min utsikt som är allt annat än vad jag hade önskat 9 dagar efter födsel. Så här ligger jag med tårar på sjukhusrocken som jag inte får stopp på. Inte av smärta. Eller jo, smärta i hjärtat av längtan efter mina barn”, skrev Andrea Norrman i ett känslomässigt inlägg på Instagram, direkt från sjukhussängen.

Annons

Däremot hyllade hon sin Linus för att han tog så väl hand om barnen när hon var tvungen att tillbringa dagar på sjukhus. Men trots det var det så klart tufft att tvingas vara ifrån sin nyfödda son.

Det gör bara så jävla ont att inte vara vid sin 9 dagar gamla bebis, som jag vet behöver mig.”

Berättar om namnmissen

Det nya livet som småbarnsmamma är inte helt enkelt. Nu delar Andrea Norrman med sig av en miss med sonens namn.

Visste ni att Louie har mitt efternamn och Belle har Linus Anledningen? Tanken var att han också skulle heta Bergman. Men så glömde vi skicka in namnpapperna, då får barnet mammans efternamn (som det står på sedan födseln) och så får man påminnelse om att skicka in förnamnet. Så ja, han får heta Norrman”, skriver hon i en Instagram story och konstaterar samtidigt att missen inte skulle skett med parets första barn:

Annons

En sån här sak skulle vi ALDRIG ha glömt med Belle”.

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…