Andrea Norrman om relationen med Linus Bergman

Andrea Norrman och Linus
Andrea Norrman och Linus Bergman är nyblivna tvåbarnsföräldrar.
Nu berättar Unga föräldrar-profilen om förändringen i kärleksrelationen efter sonen Louies födsel.
– Det är jättesvårt, säger hon.
Annons

Tv-profilen Andrea Norrman, 23, blev känd för svenska folket genom sin medverkan i TV3:s populära dokusåpa Paradise hotel 2017. Efter inspelningen träffade hon kärleken i Linus Bergman, 24, och det dröjde inte länge förrän paret avslöjade att de väntade sitt första barn.

Annons

På nyårsafton 2017 föddes dottern Belle, 1, och redan i februari var Andrea återigen gravid. I ett inlägg på sin blogg berättade tv-profilen om glädjen över att snart vara tvåbarnsmamma.

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev hon vid tillfället.

Annons

Förändringen i relationen efter sonens födsel

I september kom sonen Louie till världen. Trots att Andrea Norrman länge drömt om att ha två barn har den första tiden varit tuff, något hon berättar om i en ny video på Youtube-kanalen Gravid vecka för vecka.

– Det är så mycket mer jobb när man har två barn. Det är så fruktansvärt mycket mer jobb. Den ena är alltid upptagen med ett barn, säger Andrea.

När Andrea har hand om Louie har pojkvännen hand om Belle, vilket gör att paret sällan har tid att umgås med varandra. För att barnen inte ska väcka varandra sover de i separata sängar med varsitt barn.

– Jag och Linus har glidit ifrån varandra för att det är så mycket med båda barnen hela tiden. Det känns som att jag alltid har en av dem på mig och när jag inte har det vill jag helst bara ligga i soffan och inte göra någonting.

Andrea Norrmans nya besked om relationen

Andrea Norrman menar att det tär på förhållandet att de varken har tid eller ork att tillbringa tid tillsammans bara hon och Linus.

Annons

– Man kan inte isolera sig bara för att man har fått barn. Men det är svårt, det är jättesvårt. Jag är ganska säker på att det ger sig med tiden, det gjorde det med Belle, säger hon.

Både Andrea och Linus är fast beslutna om att härda ut och vänta på att siuationen ska ändras.

– Vårt tänk nu är att vi ska hålla ut, för det blir bättre, säger Andrea Norrman.

FOTO: Sofia Nahringbauer/Aftonbladet/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…