LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Timell vill utöka familjen – frågan till följarna skapar diskussion

28 nov, 2023 
timell
Anders Timell vill skaffa ett husdjur!
Frågan engagerar verkligen hans följare – och skapar en vild kommentarstråd på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”Brand logo
Edward Blom reagerar på Pernilla Wahlgren: ”Smart”

Anders Timell är en känd krögare och radiopratare. Men han är även trebarnspappa! Anders har barnen Kim, 29, Julie, 5, och Ellie, 3.

Döttrarna har han tillsammans med hustrun Charlotte Wiktorsson, 41, som han lever med idag. Men nu verkar det som att Anders vill ha mer liv i sitt hus! Han tar nämligen Instagram till hjälp och frågar var man ska köpa en hamster – då hans dotter Julie vill ha en.

Han skriver kort och gott i ett Instagram-inlägg:

”Var köper man en hamster till Julie?” – och därefter strömmar kommentarerna in.

Följarnas svar – efter Anders Timells fråga

Ja, att en sådan liten fråga kan skapa diskussion kan ju vara svårt att tro. Men är man offentlig med många följare så kan tydligen en fråga om hamstrar engagera! I kommentarsfältet väller det in åsikter – då vissa tycker man ska köpa från butik, vissa från uppfödare, och vissa tycker inte att man ska köpa husdjur alls åt så unga barn då de "lätt tröttnar”. Vissa föreslår också helt andra djur, som marsvin och kaniner, då "hamstrar inte lever så länge”. Folk har helt enkelt mycket att säga!

Annons

”Rekommenderar dig att söka efter uppfödare av hamstrar kring området där ni bor.Hamstrar från uppfödare kommer med garantier, dessutom är dom hanterade av uppfödaren på ett sätt som gör att hamstern (oftast) inte biter och är handtama. Vi köpte vår hamster från en uppfödare i Skåne och det är det bästa vi gjort!”, skriver en.

Timell vill skaffa ett litet husdjur. Foto: Arkivbild

”Köp guldhamster, mycket tamare än de små. Kolla annonser på blocket å typ köp och sälj på Facebook”, tycker en annan.

”Tycker också marsvin mysiga o trevliga.hamster biter o lever inte så länge.Ni får vända er till en bra zooaffär”, skriver en.

”På Blocket! Det gjorde vi. En beggad dvärghamster och man fick med bur och allt”, skriver ytterligare en, ett svar som Anders verkade gilla:

”Ska kolla där. Tack”, skriver han.

Annons