LÄS MER:MadonnaBritney SpearsTaylor SwiftKardashiansVictoria Beckham

Bruce Willis dotters gripande ord – pappan obotligt sjuk

27 nov, 2023 
bruce willis med familj
Fansen följer förtvivlat Bruce Willis hälsotillstånd som blir allt annat än bättre.
Men ibland så kommer det inte bara negativa uppdateringar på sociala medier – utan hjärtvärmande videos som denna.
Se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Röda mattan med Edward BlomBrand logo
Röda mattan med Edward Blom

Die hard-skådespelaren Bruce Willis, 68, har drabbats av demens, en nyhet som kom ut i februari i år.

Sedan dess har hans kärlek Emma Heming, 45, tagit hand om honom så gott hon kan själv hemma, något som Bruce dotter Scout LaRue Willis, 32, hyllat på sociala medier.

”Jag kan verkligen inte vara mer stolt över Emma som är villig att kliva in i mitt i allt detta, även om det är skrämmande, för att dela vår familjs historia för att öka kunskapen om frontallobsdemens”.

Annons

”Emma du är en sådan hjälte för detta och du inspirerar mig varje jävla dag med ditt mod och din djupa, djupa kärlek. Ditt mod kan flytta berg”, skrev hon då.

Dotterns nya video med Bruce – detaljen som berör

Nu har Scout lagt ut igen angående sin kära pappa. Det är i en video på Instagram-story som hon visar hur de firat Thanksgiving, varpå hon sträcker ut sin hand till sin pappa som varmt tar emot den. Dottern spricker då upp i ett leende, hand i hand med sin pappa. Hon skriver: ”My guy”.

Annons

Även dottern Rumer Willis, 35, har valt att lägga ut något minst sagt berörande på Instagram. Till en bild på henne som bebis, och en ung Bruce, skriver hon:

”Saknar verkligen min pappa idag”.

Bruce och Emma har två gemensamma döttrar, Mabel, 11, och Evelyn, 8. Sedan tidigare har Bruce även tre döttrar med skådespelaren Demi Moore, 60,: Talulah Willis, 29, och Scout LaRue Willis samt Rumer Willis.

Annons