ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo BooTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Sorgliga beskedet om Willis: ”Bruce kan inte prata eller läsa längre”

03 nov, 2023 
Erika Svensson
Bruce Willis hälsotillstånd fortsätter att förvärras.
Hans nära vän avslöjar nu att skådisen nu inte längre går att känna igen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”Brand logo
Bianca Ingrossos stora möte med Hollywood: ”Jag var hög på livet”

Det har bara gått åt ett håll sedan Bruce Willis, 68, diagnosticerades med demenssjukdom i fjol. Frun Emma Heming Willis, 45, sa nyligen att hon inte alltid vet när maken är vid medvetande eller ej.

– Det är svårt att veta om han är medveten eller inte. Jag har lärt mig att demens är tufft. Det är tufft för den som fått diagnosen och det är tufft för familjen. Det gäller även Bruce och mig och flickorna. De som säger att demens är en familjesjukdom har helt rätt, sa hon i tv-programmet Today show i september.

Annons

Även Bruce nära vän, producenten Glenn Gordon Caron, 69, har uttalat sig om Die hard-skådisens sviktande hälsa.

– Jag är inte alltid så bra på det men jag försöker prata med honom och hans fru Emma och jag har sporadisk kontakt med hans tre äldre döttrar. Jag har försökt stanna i hans liv. Det som gör hans sjukdom så ofattbar är att om du någonsin har umgåtts med Bruce Willis så vet du att ingen har sådan livsglädje som han har. Han älskade livet och njöt av att gå upp varje morgon och leva livet till fullo, säger Caron till The Post.

”Min uppfattning är att han vet vem jag är de första tre minuterna”

Även han vittnar om att Willis minne och medvetande är sviktande.

– Min uppfattning är att han vet vem jag är de första tre minuterna. Han pratar knappt längre, och han läser inte längre. Alla språkkunskaper är borta men han är fortfarande Bruce, säger han och tillägger:

– När man är med honom vet man att han är Bruce och man är tacksam att han är där men livsglädjen är borta. Familjen har försökt ta tillvara på den sista tiden stjärnan har kvar innan minnet är helt borta.

Annons
Familjen försöker få så många fina minnen ihop med Bruce som möjligt medan de fortfarande kan.

I början av hösten reste Bruce därför tillsammans med frun Emma och exfrun Demi Moore, 60, till Puerto Rico för lite välförtjänt avkoppling. Bruce har fem döttrar: Rumer, 35, Scout, 32, och Tallulah, 29, med Demi och minstingarna Mabel, 11, och Evelyn, 8, med Emma. I våras blev han också morfar när Rumer födde dottern Louetta.

Bruces ex-fru Demi Moore.

FOTO: TT / INSTAGRAM

Annons