Därför saknas Anders Pihlblad i TV4:s Nyhetsmorgon

Anders Pihlblad
Det resglada TV4-paret Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad firar semester med en riktig sommartradition.
Följarna jublar när Henrik lägger upp en riktigt sommarbild på Instagram.
Annons

Anders Pihlblad, 52, och Henrik Alsterdal, 41, har varit tillsammans i 14 år. De är båda kända som TV4-profiler och det var också på jobbet som de först träffades.

Även om det inte var kärlek vid första ögonkastet hade de spanat på varandra under en tid. Under en personalfest fick de slutligen upp ögonen för varandra och sedan 2006 är de ett par.

Annons
TV4-profilerna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad träffades på jobbet.
TV4-profilerna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad träffades på jobbet.

Henrik och Anders förlovande sig under en medelhavskryssning 2009. 2012 gifte de sig på Mallorca. Idag har de barnen Nike, 10, och Erling, 9, tillsammans.

Annons

Anders Pihlblad har i en intervju med NT kallat Henrik Alsterdal för sin själsfrände. De håller kärleken vid liv genom att göra saker tillsammans.

Det har TV4-paret visat under våren då de har delat med sig av sina äventyr på sociala medier. I mitten av maj skrev Anders Pihlblad om sin längtan efter att återigen få resa tillsammans med sin make – något som under Coronakrisen känns mycket avlägset.

Sommartraditionen

För att råda bot på reslusten hittade Anders och Henrik ett sätt att semestra på nära håll. Under de kommande dagarna kommer därför Anders Pihlblad saknas i TV4 Nyhetsmorgon – då han tillsammans med maken packat ihop familjen och rest på semester.

Vi testar ”hemester” i det egna länet. Det går rätt bra”, skrev Anders Pihlblad på Instagram. På bilden håller han om maken Henrik Alsterdal i en pool. Bilden är tagen i solskenet i Grisslehamn.

Annons

Parets följare på Instagram älskar deras uppdateringar om kärleken till varandra, barnen, jobbet och vardagen. Nu har Henrik Alsterdal lagt upp ännu en bild som fått följarna att reagera.

På bilden sitter han bredvid sin make och skålar mot kameran med varsin härlig glassdrink. Platsen är klassiska glasscaféet Smultronstället i Söderköping.

Allt för hälsan!” skriver han och lägger till hashtaggarna #tradition och #semester.

Den härliga bilden har fått många kommentarer där folk önskar dem en skön semester – men att de gärna snart får vara tillbaka i rutan.

Annons

Njut av semestern och snart ses vi i rutan igen”, skriver en person.

Hoppas ni får en skön semester och välkommen tillbaka i höst” skriver en annan.

FOTO: Cecilia Liljeton / TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…