ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Pihlblad försvinner från Nyhetsmorgon: ”Sista sändningen”

21 dec, 2023 
Anders Pihlblad
Anders Pihlblad har haft ett intensivt år med både Nyhetsmorgon och Kungahuset 2023-inspelningarna.
Nu har han fattat ett beslut och tar en paus från morgonprogrammet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilernaBrand logo
Avslöjar: Kyssen med kollegan – Jag har aldrig med Nyhetsmorgon-profilerna

Nyhetsmorgon är ett favoritprogram för många. Året runt, varenda dag, får TV4-tittarna ta del av dagens stora nyheter samtidigt som de får tips om mat och information om andra aktuella ämnen.

En av programledarna som lett skutan under flera års tid är Anders Pihlblad, 55. Han är en populär Nyhetsmorgon-profil som dessutom fått äran att leda kanalens Kungahuset 2023 – dokumentären där tittarna får se hur TV4 följt kungligheterna under hela året.

Strax innan nyår är det dags för dokumentären att sändas. För Anders var det första gången som han tog sig an uppdraget och det är tydligt att året har varit intensivt.

– Nu ska jag pusta ut ska jag säga, men det har varit jätteroligt, säger Anders i en intervju med Hänt.

Annons

Anders Pihlblad försvinner från Nyhetsmorgon: ”Sista sändningen”

Efter inspelningarna med de svenska kungligheterna som inneburit resor världen över väntar nu semester. Faktum är att Anders försvinner från Nyhetsmorgon efter torsdagsmorgonens program.

– Jag ska vara ledig. Jag gör min sista sändning i år på torsdag. Sen kommer jag dock vara med och prata om programmet den 30:e december. Så då är jag med i Nyhetsmorgon och berättar lite mer, visar lite klipp och kanske även något bonus som inte är med i programmet, säger han.

Vad hittar du på under ledigheten?

– Det blir ledigt men känner man sig ledig när det är jul, det är den stora frågan. Men vi ska fira jul med barnen, släkten, det ska lagas mat. Jag ska lägga in tre sorters sill och det finns att göra.

Anders Pihlblad ryckte in mitt i sändningen med Jenny Strömstedt

När det gäller Anders vet man däremot aldrig när han rycker in. Härom veckan dök han nämligen upp i programmet även om det inte var hans egna sändningsdag.

Jenny Strömstedt ledde då programmet men efter pausen satt plötsligt Anders i rutan vilket senare kom fram berodde på att Jenny känt sig krasslig.

FOTO: TV4

Annons