ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Regeln för prinsessan Estelle – stoppas på grund av sin ålder

20 dec, 2023 
Kronsprinsessan och Estelle
Nu står det klart att prinsessan Estelle kommer att medverka i TV4:s Kungahuset.
I en intervju med Hänt berättar Anders Pihlblad den glädjande nyheten och avslöjar samtidigt att det finns olika förhållningsregler.
– De uttrycker sig väldigt väl när de gör uppgiften, de gör de alltid men iallafall, säger han om prinsessan och hennes bror.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppetBrand logo
Så rika är kungahuset – här avslöjas miljonbeloppet

Prinsessan Estelle, dotter till kronprinsessan Victoria och prins Daniel är nu 11 år gammal. På senaste har hon tagit sig an allt fler uppdrag, bland annat närvarande hon under en fest i höstas.

Det var under söndagen den 15 oktober som Danmarks kronprins Frederik och hans hustru kronprinsessan Marys första barn, prins Christian, fyllde 18 år.

Prinsessan Estelle klar för TV4-programmet – nu träder hon fram

Prinsessan börjar nu allt mer synas i offentligheten och Hänt kan nu avslöja att hon dessutom kommer att ta plats i TV4:s Kungahuset 2023, dokumentären där Anders Pihlblad följt kungligheterna under året. Det är i en intervju med Hänt som Anders berättar den härliga nyheten.

Annons

– I programmet så medverkar hela kronprinsessfamiljen. Det var jätteroligt, det blev väldigt, väldigt bra. Man kommer få höra både prinsessan Estelle och prins Oscar, de är med i programmet den här gången vilket är väldigt roligt, säger han.

Förhållningsreglerna – därför intervjuas inte prinsessan Estelle eller prins Oscar

Det fanns däremot vissa förhållningsregler menar Anders, eftersom både prinsessan och hennes bror prins Oscar är så pass små som de är så arrangerades ingen ordentlig sittande intervju.

– De är med, man kommer höra de prata men de är så pass unga så att man intervjuar ju inte så pass unga människor. Men de är med och de har en uppgift också, som de gör. De uttrycker sig väldigt väl när de gör uppgiften, de gör de alltid men i alla fall. Jag är lite hemlighetsfull men ja.

TV4:s årskrönika är inte den enda som prinsessan Estelle är aktuell med. Hon dök nämligen även upp i SVT:s Året med kungafamiljen. Det verkar alltså som att lill-sessan nu börjar ta allt mer plats i offentliga sammanhäng, desto äldre hon blir.

Kungahuset 2023 har premiär lördag 30 december på TV4 och TV4 play.

FOTO: TT/SVT

Annons