Anders Övergårds oväntade bröllopsbesked: “Absolut inte något jag rekommenderar”

Anders Övergårds oväntade bröllopsbesked:
Anders Öfvergård vill inte att sönerna ska göra om hans egna misstag. Därför tycker tv-profilen att unga killar borde förbjudas att gifta sig.
Annons

Anders Öfvergård, 50, träffade sin nuvarande fru Cecilia, 43, under ett arbetspass på jobbet 2002 när han var hennes chef.

– När vi började jobba tillsammans var jag fortfarande gift, men jag vänstrade inte. Jag och min förra fru separerade och då börjar man jobba ännu mer och titta sig omkring och se andra saker, har han berättat för Hänt.

Annons

Ex-frun gifte sig programledaren med redan i början av 90-talet då han var väldigt ung. Och nu berättar han i tidningen Allas:

– Jag var bara 23 år då jag gifte mig första gången, och visst kändes det rätt där och då, men det är absolut inte något jag rekommenderar mina egna barn. Egentligen borde det vara förbjudet för killar under 30 att gifta sig.

En av anledningarna till att han gifte sig så ung tror nämligen Anders handlar om att han hade ett stort bekräftelsebehov:

Annons

– Jag var ganska osäker och har så länge jag kan minnas alltid försökt ställa upp och hjälpa andra bara för att bli gillad.

Från det tidigare äktenskapet har han de två vuxna barnen Sara, 24, och Viktor, 20. De var bara 8 och 4 år då han skilde sig och bodde till en början varannan vecka hos sina föräldrar.

– Sedan tyckte de att det var för jobbigt att flytta så ofta, två veckor i taget blev sedan en månad. Men att vara utan sina barn en månad är tufft, berättar Anders.

Han blev ihop med Cecilia ungefär ett halvår efter skilsmässan, men kärleken uppstod inte då han jobbade med ”Arga Snickaren” utan hon var anställd på en av Anders tidigare restauranger. De gifte sig 2005 och med henne har han Simon, 14, och Vilma, 12. Anders hoppas så klart att deras kärlek ska hålla livet ut. Något han tror kommer att fungera eftersom de älskar varandra och litar till fullo på varandra.

– Cilla är jävligt bra och jävligt smart. Hon är liksom inte en kompis utan en vuxen person som de kan ty sig till och få stöd av. Det är fantastiskt!, har programledaren tidigare berättat för Hänt.

Foto: IBL

Annons

HETAST PÅ HÄNT TV JUST NU:

LÄS OCKSÅ:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…