LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Öfvergårds hemliga liv med hustrun – därför vägrar han fira henne

11 maj, 2024 
Anders Öfvergård och hustrun Cecilia har hållit ihop i många år.
Nu berättar Anders hur de brukar uppvakta varandra – och varför de inte firade alla hjärtans dag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Öfvergård och Över atlanten-deltagarna om resan: ”Jag ska slå ihjäl dig”Brand logo
Anders Öfvergård och Över atlanten-deltagarna om resan: ”Jag ska slå ihjäl dig”

Anders Öfvergård, 56, är tv-hantverkaren som slog igenom i Arga snickaren. Programmet blev en tittarsuccé och startskottet på en karriär som programledare för stora titlar så som Robinson och Fuskbyggarna.

Trots att vi i många år följt Anders i tv-rutan så är hans privatliv mindre känt, speciellt då hans hustru valt ett liv utanför offentligheten.

Anders Öfvergårds familjeliv med okända hustrun Cecilia

Sedan många år tillbaka har snickaren nämligen hållit ihop med kärleken Cecilia Öfvergård, 50. Tillsammans har makarna barnen Simon och Vilma. Sedan en tidigare relation har Anders även barnen Sara och Viktor, som Cecilia är bonusmamma till.

Annons
Cecilia Öfvergård och Anders Öfvergård Svenska Hjältar-galan 2017, Rondo, Göteborg 2017-12-04 (c) Karin Törnblom / IBLKarin Törnblom/TT

Cecilia träffade Anders när hon var anställd på en av hans restauranger. Han har tidigare berättat att de initialt tog sin tid och byggde ett förhållande successivt. Paret har länge bott i deras lyxiga villan ute på Värmdö, som nu mera ligger ute till salu.

I en intervju med Nyheter24 berättar Anders nu hur han och hans fru uppvaktar varandra.

Anders Öfvergård och hustrun firade inte alla hjärtans dag

Just på alla hjärtans dag blev det däremot inte något storslaget firande, förklarar snickaren.

– Då sitter jag faktiskt i bilen med min fru på väg upp till fjällen. Det är det vi har bestämt. Så det blir väl en kebab i Färila. Det är väl ungefär så charmigt det blir, säger han och fortsätter:

– Vi försöker vara romantiska hela tiden. Men just nu så infaller sig den dagen just då. Annars är det ju så att jag älskar att köpa blommor och laga mat och överraska. Och det gör hon också. Det är väl kanske därför vi har hängt ihop i 20 år.

FOTO: TV4Play / Karin Törnblom/TT

Annons