LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergård bryter tystnaden – nu visar han upp stora kärlekslyckan

09 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Anders Öfvergård har en vit skjorta.
Programledaren Anders Öfvergård är snart tillbaka i tv-rutan igen. Nu visar han upp den stora familjelyckan med frun Cecilia.
– Det bästa jag vet, skriver Anders.
Annons
Anders Öfvergård i tårar efter Anna Allings ord om sjukdomenBrand logo
Anders Öfvergård i tårar efter Anna Allings ord om sjukdomen

Programledaren Anders Öfvergård, 54, har under åren blivit en av Sveriges mest folkkära programledare. Tv-tittarna har kunnat se honom i hans egna program på Kanal 5 så som Arga Snickaren och Anders knackar på. 2016 byte Anders kanal och gick över till TV4 där han har varit programledare för bland annat Fuskbyggarna och nu senast Robinson.

Men i våras kom nyheten att det skulle bli hans sista säsong som programledare i Robinson efter att TV4 brutit kontraktet med Anders. Den som tar efter är Elitstyrkans hemligheter-ledaren Petra Malm, även kallad Pam, 45.

Programledaren tillbaka i tv-rutan – efter långa tystnaden

Sedan säsongsavslutningen av Robinson har Anders legat lågt och han har inte synts till i några tv-program. Även på programledarens sociala medier har tystnaden märkts av sedan beskedet att kontraktet brutits kom.

Nyligen kom nyheten att programledaren snart är tillbaka i tv-rutan igen. Anders har nu gått tillbaka till konkurenterna på Kanal 5 igen. Denna gången ska han inte vara programledare utan han kommer nämligen att tävla med Sanna Lundell, 43, i Filip Hammar och Fredrik Wikingssons succéprogram Alla mot alla.

Annons

I programmet som har premiär 29 augusti kommer tävlingsduon Anders och Sanna att möta några kända ansikten så som Hanna Hellquist och Jonatan Unge, Clara Henry och Tony Irving, och Amie Bramme Sey och Markus Krunegård.

Anders visar upp familjelyckan – ovanliga bilden på frun

Nu bryter Anders tystnaden och visar han upp den stora lyckan hemma med familjen.

På sin Instagram delar Anders en bild på frun Cecilia Öfvergård, 48. Paret firar 17 år som gifta och det firar de med lite bubbel i glasen.

”Tack min underbara för magiska år. Du är det bästa jag vet och vill leva och bli gammal med dig. #silkesbröllop”, skriver Anders i inlägget.

I kommentarsfältet strömmar gratulationerna in till paret.

Grattis fina ni.”, skriver en följare.

”Grattis päronen”, skriver parets dotter Vilma Öfvergård, 16, i kommentarsfältet.

Stort grattis på bröllopsdagen till Anders och Cecilia!

FOTO: TV4, Eero Hannukainen/TT

Annons