LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergårds hemliga familjeliv med okända hustrun Cecilia

15 aug, 2022 
André Färnsveden
Anders Öfvergård med frun Cecilia Öfvergård.
Anders Öfvergård har nyligen pratat om en comeback i tv-rutan. Sedan år 2005 har han varit gift med hustrun Cecilia Öfvergård.
Men vem är egentligen Anders fru?
Annons
Anders Öfvergård i tårar efter Anna Allings ord om sjukdomenBrand logo
Anders Öfvergård i tårar efter Anna Allings ord om sjukdomen

Tidigare i år gjorde Anders ”Arga snickaren” Öfvergård, 54, sin sista säsong som programledare för långköraren Expedition Robinson, efter att TV4 plötsligt bröt kontraktet med profilen. Sedan dess har han varit frånvarande från tv-rutan, fram till nu!

Han ska nämligen delta i Alla mot Alla. Fredrik Wikingssons, 48 och Filip Hammars, 47, omtyckta frågesportsprogram. Där kommer han att tävla tillsammans med Sanna Lundell, 43.

Men hur ser privatlivet ut för Anders?

Anders Öfvergårds familj

Anders är pappa till fyra barn. De två första barnen fick han tillsammans med ex-fru, som han gifte sig med när han endast var 23 år gammal.

Men efter många sessioner av parterapi valde de att gå skilda vägar. I Renées brygga berättade han om äktenskapet med sin första fru, rapporterar Nyheter24.

Annons

– Det var nästan elakt av mig att gifta mig med henne när jag är 23. När jag sedan var 30 så är det klart att jag hade mognat, och hon började undra "Vem är han?", säger han i programmet.

Några år senare träffade han en ny kärlek, Cecilia Öfvergård, 48. De är gifta än idag och har även de två barn ihop. Men vem är egentligen Anders Öfvergårds hustru?

Anders Öfvergårds hemliga familjeliv med okända hustrun Cecilia

Cecilia Öfvergård är född den 14 april 1974 och har två barn, Simon och Wilma. Hon är även bonusmamma till barnen Sara och Victor, som Anders fick med ex-hustrun.

Cecilia träffade Anders när hon var anställd på en av hans restauranger. Han har tidigare berättat att de initialt tog sin tid och byggde ett förhållande successivt. Idag bor paret ute på Värmdö, i en villa de haft i hela 15 år.

Cecilia är aktiv på sociala medier, i synnerhet Instagram där hon har över 600 bilder publicerade. Hon har dock valt att leva ett liv utanför rampljuset då hennes profil är privat.

Anders Öfvergård står bredvid frun Cecilia Öfvergård.
Anders Öfvergård står bredvid frun Cecilia Öfvergård.

FOTO: Peter Wixtröm/Aftonbladet/TT, Patrik C Österberg/TT

Annons