LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Öfvergårds oväntade ord till Måns Zelmerlöw – efter bebislyckan

10 aug, 2022 
Felicia Hovryd
Programledaren Anders Öfvergård har en grön skjorta. Artisten Måns Zelmerlöw har en vit polotröja.
Anders Öfvergård och Måns Zelmerlöw har inte alltid kommit överrens. Nu uttrycker Anders ett par oväntade ord till Måns efter hans stora familjelycka.
Annons
Benjamin Ingrossos ilska mot Anders Öfvergård efter bråket i tv: ”Skulle aldrig våga konfrontera honom”Brand logo
Benjamin Ingrossos ilska mot Anders Öfvergård efter bråket i tv: ”Skulle aldrig våga konfrontera honom”

Programledaren Anders Öfvergård, 54, blev känd för hela svenska folket när han år 2009 fick sitt egna program, Arga Snickaren. Därefter har vi sett honom i program som Anders knackar på, Fuskbyggarna och nu senast i Robinson.

Programledarens ilska mot Måns efter beteende i TV4

Anders hälsade på Måns Zelmerlöw, 36, och Ciara Zelmerlöw, 35, i deras bostad i Storbritannien i programmet Anders knackar på. I avsnittet fick tittarna följa hur Anders försökte hjälpa Måns och Ciara att få ordning på sitt hem, men hur Anders tillslut ledsnade på Måns beteende.

– Det är intressant ändå att jag åker till Måns i London för att hjälpa honom att bygga, och så står jag och säljer någon jävla soffa på Ebay på parkeringsplatsen, sa Anders i programmet och hjälpte till med försäljningen av soffan.

När soffan väl var såld försökte Anders få Måns att komma igång med att sortera saker i huset, men det blev inte riktigt som Anders hade tänkt sig.

Annons

– Det är en sak som jag blir ledsen för, när vi skiljs åt igårkväll så säger du att ”jag fixar det här”. Du har inte gjort ett skit, sa Anders.

– Jag har ju barn Anders, jag kan inte ge upp mitt liv för att sortera en skräphög, försvarade Måns sig, något som inte uppskattades av Anders.

Trots frustration så verkade det i programmet som att Anders och Måns begravde stridsyxan och avslutade besöket på topp.

– Måns och Ciara, de är fantastiska. Och det jag uppskattar mest av allt Måns är sig själv, sa Anders i programmet.

Anders Öfvergårds ord till Måns Zelmerlöw – inför alla

Nu har Måns och Ciara äntligen blivit föräldrar igen till deras andra gemensamma barn. Nyligen fick paret en liten pojke som ska få heta Ossian Matteus Zelmerlöw.

Paret visade upp den stora familjelyckan på Instagram och i kommentarsfältet på Instagram strömmar det in gratulationer till de nyblivna föräldrarna.

Även programledaren Anders Öfvergård grattar familjen till det nya tillskottet.

”Magiskt. Krama familjen”, skriver Anders i kommentarsfältet på Måns inlägg.

FOTO: TV4, Lotte Fernvall/Aftonbladet

Annons