Anders Öfvergårds ilska mot Måns Zelmerlöws beteende i TV4

Anders Öfvergårds ilska mot Måns Zelmerlöw under TV4-inspelningen

När Anders Öfvergård besöker Måns och Ciara Zelmerlöw i Anders knackar på får TV4-tittarna vid flera tillfällen se en frustrerad Anders.
En händelse får honom framför allt att reagera.
– Fy fan. Har du mage för det här? frågar han Måns.
Anders Öfvergårds ilska efter Måns beteende under TV4-inspelningen: ”Fyfan”
Slå på ljud

Ikväll får TV4-tittarna se när Anders Öfvergård, 51, besöker Måns Zelmerlöw, 33, och hustrun Ciara Zelmerlöw, fd Janson, i deras hem i London i England där makarna bor tillsammans med barnen Albert och Archie. Makarna tar hjälp av Anders i Anders knackar på eftersom att de vill komma vidare i sin renovering av huset. Framför allt vill de ha hjälp med att få det mer trivsamt för nannyn Lauren som även hon bor i huset.

– Just nu bor hon på övervåningen hos oss. Men det hade nog varit skönt för både henne och oss om hon hade det lite mer privat, så man kan gå runt naken på övervåningen, säger Måns Zelmerlöw i Anders knackar på.

Men mötet mellan Anders och Måns blir inte helt smärtfritt, och händelse får framför allt Anders att ilskna till. Måns har fått i uppgift att sortera massor av bråte som ligger på tomten, men struntar i det och sover till 10.30 dagen därpå – något som också gör att han håller på att missa att han skulle sälja en soffa klockan 10.

– Det är intressant ändå att jag åker till Måns i London för att hjälpa honom att bygga, och så står jag och säljer någon jävla soffa på Ebay på parkeringsplatsen, säger Anders som ryckte in i försäljningen.

”Har du mage för det här?”

När soffan är såld försöker Anders få Måns att komma igång med att sortera. Något som inte går som Anders tänkt sig.

– Det är en sak som jag blir ledsen för, när vi skiljs åt igårkväll så säger du att ”jag fixar det här”. Du har inte gjort ett skit, säger Anders.

– Jag har ju barn Anders, jag kan inte ge upp mitt liv för att sortera en skräphög, säger Måns till sitt försvar. Men hans förklaring uppskattas inte heller den av Anders, och det blir inte bättre när Måns bestämmer sig för att ta en kaffe innan han sätter igång med uppgiften.

– Ska du ta en kaffe först? frågar Anders skeptiskt, och upprepar sig:

– Du ska ta en kaffe först? Jag har nästan gått i terapi för att vara såhär lugn, då tycker du ändå att du ska gå och ta en kaffe? Nej men sluta nu, fy fan. Har du mage för det här?

Måns däremot ser inget fel i sitt agerande.

– Anders ville ju sätta mig i jobb direkt, och jag kan nog inte tänka mig en värre morgon än det. Att gå upp och sortera grejer. Det hade Anders lite svårt att köpa, för han har förmodligen varit uppe sen fyra på morgonen, som han är varje dag.

Trots att Anders blev frustrerad på Måns vi ett flertal tillfällen under besöket avslutar det hela med värme, och han delar med sig av fina ord om Måns och Ciara.

– Måns och Ciara, de är fantastiska. Och det jag uppskattar mest av allt Måns är sig själv, säger Anders Öfvergård.

Anders knackar på sänds på måndagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN