LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Här träder Anders Öfvergårds dotter fram – så ser hon ut i dag

18 maj, 2024 
Anders Öfvergård har fyra barn, men det är inte så ofta de syns till. Nu träder yngsta dottern Vilma fram på röda mattan – för första gången på sju år!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Öfvergård och Över atlanten-deltagarna om resan: ”Jag ska slå ihjäl dig”Brand logo
Anders Öfvergård och Över atlanten-deltagarna om resan: ”Jag ska slå ihjäl dig”

Tv-profilen Anders Öfvergård, 56, slog igenom i Arga snickaren. Programmet blev en stor tittarsuccé och startskottet på en karriär som programledare för stora titlar så som Robinson och Fuskbyggarna.

Sedan många år tillbaka har Anders hållit ihop med kärleken Cecilia Öfvergård, 50, och tillsammans har makarna barnen Simon och Vilma. Sedan en tidigare relation har Anders även barnen Sara och Viktor.

Men det är inte ofta som vi får se Anders barn, så vad gör de egentligen idag?

Annons

Anders Öfvergårds barn Sara, Victor, Simon och Vilma

Dottern Sara är Anders äldsta barn, och är idag 29 år gammal. Sara arbetar med hudvård och under åren har hon titt som tätt dykt upp på röda mattan ihop med sin pappa.

Snickaren har två söner, sonen Victor fyller i år 26 år och sonen Simon är 19 år. År 2016 deltog Simon i Let's dance junior, på senare tid har han däremot inte synts till något mer i tv-rutan. Men när Anders då och då passar på att dela bilder på sonen är det många följare som ser en tydlig likhet mellan de två.

Vilma är Anders yngsta dotter, och henne har vi inte sett mycket av. Idag har hon fyllt 18 men senaste vi såg henne på röda mattan var för hela sju år sedan. Då ihop med sin pappa på 2017 års Idolfinal.

Anders Öfvergård med barnen Vilma och Simon Öfvergård och vänIdolfinal, vimmel, Globen, Stockholm, Sweden, 2017-12-08(c) Karin Törnblom / IBLKarin Törnblom/TT

Här går Anders Öfvergårds dotter Vilma på röda mattan

Nu är det säkert att säga att Vilma har vuxit upp, då hon återigen träder fram på röda mattan. Även den här gången är det vid sin pappas sida, på lanseringsfesten av nya HBO Max Nordic.

Annons
Anders Öfvergård och dotter Vilma,Lanseringsfest av nya HBO Max Nordic på Eric Ericsonhallen, Stockholm 20240513Foto: Karin Törnblom / TT / Kod: 2377Karin Törnblom / TT

FOTO: Karin Törnblom / TT / Gustav Gräll/Aftonbladet/TT

Annons