LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Lundins besked om Robinson 2023 – så har du aldrig sett honom

26 dec, 2022 
AvJonna Lawaetz
Anders Lundin
Anders Lundin är tillbaka som programledare för Robinson 2023.
På Instagram publiceras en video där han är nästintill oigenkännlig – och avslöjar en detalj om programmet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Lundins karriär genom tidernaBrand logo
Anders Lundins karriär genom tiderna

Höstsäsongen av Robinson 2022 avslutades nyligen med dunder och brak när norrlänningen Lars-Olov ”LO” Johansson, 44, tog hem vinsten.

Programledaren för säsongen var elitsoldaten Petra Malm, 45, känd från TV4:s Elitstyrkans hemligheter. Säsongen var hennes första men blev även den sista för den stentuffa soldaten. Sedan några månader tillbaka stod det klart att Robinson-legendaren Anders Lundin, 64, skulle ta över stafettpinnen.

Anders Lundins comeback i Robinson: ”Jätteroligt”

Anders har en lång och gedigen karriär bakom sig och har lett några av Sveriges mest älskade program. Han har tidigare varit programledare för Robinson, mellan åren 1999 till 2003 men då gick programmet under namnet Expedition Robinson.

Annons

När Hänt träffade Anders tidigare under hösten berättade han om känslorna att vara tillbaka som programledare för Robinson.

– Jätteroligt, det var skojigt. Det kändes väldigt normalt och vanligt att kliva in i khaki-kläderna igen och hålla i öråd, sa Anders till Hänt då.

Det kändes inte alls att du hade varit borta ett tag?

– Nej, inte när det började. Då kändes det som jag inte gjort något annat i mitt liv

Vidare berättade han att vi kan förvänta oss en hård och tuff säsong!

Anders Lundins kryptiska besked om Robinson 2023

Vårsäsongen av Robinson har med andra ord redan spelats in och kommer börja sändas någon gång i mars, exakt datum är vid skrivande stund inte avslöjat ännu. Även inspelningsplatsen och deltagarlistan är fortsatt hemliga.

Annons

Robinsons Instagram-konto fick alla Robinson-älskare sig en liten smygtitt på vad de kan förvänta sig av säsongen – detta när Anders Lundin ger alla följare en julhälsning. Han är nästintill oigenkännlig men sina klassiska khaki-kläder täckta av smuts, han har långt yvigt skägg och avslöjar även en detalj om programmet.

"Hej alla Robinson-älskare! Jag vill bara önska er alla en riktigt god jul och ett gott nytt år. Vi se i mars och om ni undrar så önskar jag mig ett rakset, en tvål och en handduk i julklapp. Och i mars får ni reda på varför jag ser ut så här.", säger Anders i videoklippet.

I kommentarsfältet är det flera som uttrycker sin glädje över att se Anders tillbaka som programledare.

"God jul. Härlig comeback", skriver en.

"God Jul och Gott Nytt År, Anders. Härligt att du kommer tillbaka efter så många år", skriver en annan.

Hänt har sökt Anders Lundin för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons