Så lever Anders Limpars barn Jesper och Josefine idag

Superstars 2021: Anders Limpar

Den tidigare fotbolsspelaren Anders Limpar gör entré i underhållningsprogrammet Superstars.
Men hur ser egentligen livet ut för Anders två vuxna barn?

Med en strålande fotbollskarriär bakom sig är Anders Limpar, 54, en av våra absolut största fotbollsspelare genom tiderna. Nu var det dock många år sedan som Anders gav sig ut på en fotbollsplan i en blågul lagtröja. Men trots att fotbollsskorna ligger på hyllan har Anders knappast slutat arbeta med kroppen.

2011 gjorde han succé i SVT:s Mästarnas mästare då han lyckades ta sig hela vägen till en andraplats. Nu sätts hans fysik återigen på prov då han är en av åtta deltagare i underhållningsprogrammet Superstars. Redan innan premiären för programmet, som sänds på Kanal 5, berättade Anders i en intervju att motståndet är tufft.

LÄS MER: Jon Henrik avslöjar annorlunda namnvalet till dottern

– Det är tufft motstånd. Jag möter 35-åriga vältränade tjejer som Helena Ekholm och Ida Ingemarsdotter som knappt har lagt av med sina elitkarriärer. Det här är ingen lek, sa han till Expressen då.

Gick i pappa Anders Limpars fotspår

När Anders inte ägnar sig åt att utsätta sin kropp för extrema prövningar lägger han gärna tid på att umgås med sina två vuxna barn Jesper, 29, och Josefine, 24. Barnen har han tillsammans med ex-frun Madeleine Limpar. Paret träffades redan 1984 och gifte sig sedan 1990. Men efter 21 års äktenskap valde paret att gå separata vägar år 2012 och sedan nästan sju år tillbaka lever han lyckligt tillsammans med sambon Lena Lind i en lägenhet på Södermalm i Stockholm.

Superstars 2021: Anders Limpar

Anders Limpar och Lena Lind lever tillsammans sedan nästan sju år tillbaka.

Barnen är sedan länge utflugna och även om de båda idag har andra karriärer var Jesper Limpar under en tid på god väg att gå i pappa Anders fotspår. Under ett par år gjorde Jesper succé i laget Sollentuna United där han tränades till framgång av pappa Anders. Fotbollsintresset finns kvar och för den som följer Jesper på sociala medier finns det mycket aktuell information om de stora lagens framgångar och motgångar att hämta men själv verkar Jesper nu gett upp drömmen om en fotbollskarriär.

Jobbar för kvinnors trygghet

Josefine Limpar bodde länge kvar i Sollentuna där barnen växte upp. Idag har hon dock tagit en helt annan väg än den hennes pappa tog på 80-talet och jobbar för att förbättra vardagen för många människor.

503 Service Unavailable

Karriären började som vårdbiträde men idag har 24-åringen flyttat upp till Umeå och arbetar på Stadsmissionens kvinnojour. Där har hon jobbar i snart två år och om hon har några planer på att flytta hem till Stockholm igen är ännu oklart.

LÄS OCKSÅ: Peter Forsbergs önskan med barnen efter beskedet

LÄS OCKSÅ: Superstars 2021: Alla deltagare som tävlar

FOTO: TT/Instagram