Peter Forsbergs önskan med barnen efter beskedet

Peter Forsberg

Peter Forsberg är en av deltagarna i Superstars 2020.
Nu berättar det före detta ishockeyproffset om sorgen efter skadan.
– Jag skulle vilja åka med barnen, säger han i Kanal 5-programmet.

Det var över tio år sedan Peter Forsberg, 46, träffade kärleken i Nicole Nordin, 32. Idag är paret gifta och har barnen barnen Lennox, 7, Lily, 5, och Diego, 3, ihop. Sedan två år tillbaka är familjen bosatt i Schweiz.

När Peter gästade Renées brygga tidigare i år berättade han att relationen med Nicole stundtals har varit väldigt tuff. Trots att de bor tillsammans hinner de knappt träffas.

– Men det blir lite så. Vi kämpar. Det har varit lite väl mycket. Men vi kämpar. Det rullar på, sa Peter Forsberg i programmet och fortsatte sedan:

– Man ska inte vara uppe i varandra hela tiden. Men nu kanske vi har gått igenom en period där vi har jobbat lite väl mycket. Vad är magiska formeln? Jag vet inte. Jag tycker att det fungerar bra i alla fall.

Peter Forsbergs ärliga ord om skadan

Ikväll får vi återigen se Peter i rutan då han är en av deltagarna i årets säsong av Superstars på Kanal 5 och Dplay. I detta avsnitt pratar Peter Forsberg om sin karriär som ishockeyspelare.

2001 skadade sig Peter rejält under en match, vilket resulterade i en sprucken mjälte. Han opererades direkt och lyckades ta sig tillbaka på isen – men två år senare stötte han återigen på hälsoproblem. Den här gången var det fötterna som krånglade.

När de andra deltagarna i Superstars frågar Peter Forsberg om han känner av skadan än idag svarar han:

– Jag kanske skyller på det när vi springer men annars inget, säger han skämtsamt och fortsätter:

– Men på isen, jag kan inte åka skridskor fortfarande.

Friidrottaren Emma Green, 35, undrar om Peter tycker att det är jobbigt att han inte kan åka skridskor idag. Han berättar då om sorgen över att inte kunna vara med när barnen är på isen.

– Ja men lite, jag skulle vilja åka med barnen eller spela lite roligt i alla fall, säger Peter Forsberg i programmet.

Superstars sänds på tisdagar klockan 21.00 på Dplay och Kanal 5. 

FOTO: Karin Törnblom/TT, Dplay

Senaste nytt