LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensens lyxgåva till Charlotte Perrelli – se prislappen

18 aug, 2023 
ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
Anders Jensen är väldigt givmild och generös av sig, speciellt när det gäller hustrun Charlotte Perrelli.
Nu visar Charlotte upp den senaste gåvan från Anders.
”Tack min kärlek”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte PerrelliBrand logo
Anders Jensens om den tuffa tiden med Charlotte Perrelli

Anders Jensen, 46, och Charlotte Perrelli, 48, har levt ihop i över tio år, de har flera härliga boenden i Stockholm, Åre och Marbella. Paret träffades tack vare att Anders tog initiativet genom att skicka ett meddelande på Facebook. Något som Charlotte tidigare berättat om i dokumentären Charlotte Perrelli: Flickan från Småland.

– Anders skrev till mig fast vi inte kände varandra och att vi inte hade träffats. Så frågade han lite försynt om vi inte skulle ses. Han tyckte vi verkade ha mycket gemensamt, men min första tanke var ”skulle inte tro det”, sa Charlotte och fortsatte:

– Jag trodde nog inte att jag var redo för en ny relation, även om det hade gått fyra år. Jag var inte sugen på det. Men jag tog ett steg i taget och tänkte detta kanske ändå är rätt och detta kanske ändå är något jag gillar. Det visade sig även vara en person jag kan ha utbyte av och så. Det blev ju faktiskt ganska bra också, säger hon i programmet.

Annons

Sedan dess har mycket hänt, paret har hunnit gifta sig och skaffa de gemensamma barnen Alvin och Adrian. Samtidigt visar paret fortfarande upp sin kärlek till varandra. Bland annat i form av gåvor. I samband med förlovningen 2014 fick Charlotte en vacker, men också otroligt dyr gåva i form av en förlovningsring.

Anders Jensens lyxgåva till Charlotte Perrelli

Och nu har Anders återigen slagit på stora trumman. Denna gång är det en bil som Charlotte har fått!

”Ibland måste man få skämma bort sin fru”, skriver Anders på Instagram.

Bilen är en BMW 8-serie Cabriolet, närmare bestämt en 850. Enligt BMW:s hemsida ligger en ny sådan bil på från 1 512 100 kr. Bilen är en cab, det vill säga att det är möjligt att fälla ner taket. I många cabade bilar kan ljudisoleringen vara ett problem, men BMW 850 är kända för att ha bra ljudisolering på suffletten och det räcker med en enda knapptryckning för att den ska fällas ned eller upp på 15 sekunder. Denna funktion funkar i upp till 50 km/h.

BMW beskriver själva den här bilen som att den har en "smidighet värdig en sportbil".

ANDERS JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
”Thank you my love”, Charlotte skriver Tack min kärlek.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons