ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Jensen visar upp lyckan med dottern Izabella: ”Vilken utveckling”

13 jul, 2023 
ANDERS JENSEN, IZABELLA JENSEN, CHARLOTTE PERRELLI
Anders Jensen har dottern Izabella tillsammans med exet Suzanne Sjögren.
Izabella är, precis som sin mamma, väldigt intresserad av hästar.
Nu kan Anders dela med sig av väldigt roliga nyheter när det kommer till dottern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis insikt om sönernaBrand logo
Charlotte Perrellis insikt om sönerna

Anders Jensen, 46, har dottern Izabella, 15, tillsammans med TV4-profilen och sportjournalisten Suzanne Sjögren, 49. Dottern Izabella bor hälften av tiden hos mamma och hälften av tiden hos pappa, vilket Suzanne tidigare berättat för Hänt.

– När hon är hos oss så mockar hon skit, står i gummistövlar och rider. När hon är med pappa och Charlotte så är hon ute på turné. Många somrar turnerade hon med Diggiloo och då fick Izabella följa med och få hela den världen, har hon sagt till Hänt.

Idag är Anders gift med Charlotte Perrelli, 48, som han har sönerna Adrian och Alvin med. Charlotte har även sönerna Angelo, 19, och Alessio, 17, från en tidigare relation med Nicola Perrelli, 54.

Izabella Jensens stora intresse för ridning

Precis som sin mamma har Izabella ett stort intresse för hästar och ridning. Mamma Suzanne Sjögren red SM som junior, men lade sedan hjälmen på hyllan. Sedan dess har hon dock behållit intresset och för några år sedan var målet att ställa upp i Amatörtouren på Falsterbo horse show. Men drömmen fick avbrytas då jobb prioriterades högre.

Annons

– Jag älskar att rida men jag brinner ändå mest för mitt jobb. När jag fick chansen att göra ett sådant roligt program kunde jag inte tacka nej, sa Suzanne då till Expressen.

Detta var när Suzanne började hoppa in som programledare i Nyhetsmorgon på TV4.

Men nu kommer några andra glädjande nyheter, som följer samma spår. Det är nämligen dottern Izabella som tagit sig in på Falsterbo horse show!

Anders Jensen om lyckan med dottern

I ett nytt inlägg på Instagram delar Anders med sig av den stora lyckan:

”Tack Falsterbo horse show för i år. Oerhört välordnat och professionellt. Ses snart igen! Vilken utveckling Izabella, så kul att följa”, skriver han.

Izabella gjorde fullständig succé i den berömda hopptävlingen. Hon blev nämligen startklar i allra sista sekund, efter ett wild card som hon fick bara fyra dagar före tävlingen.

Det är inte bara Anders och mamma Suzanne som är stolta över sin dotter. Under onsdagen var det flera som googlade Izabellas namn då hon gjorde så bra ifrån sig och i Anders kommentarsfält på Instagram väller det in hejarop.

Annons

”Snacka om att vara ett med hästen så skicklig. Grattis bra jobbat”, skriver en person.

”Hon är så duktig, henne kommer vi se mycket av.”, konstaterar en annan.

”Så duktig hon är, kommer gå långt.”, skriver en tredje.

Anders Jensens ärliga ord om dottern

När Hänt når Anders berättar han om den stora lyckan:

”Det är väldigt kul. Det var premiär för henne i Falsterbo. Hon flög hem från Spanien helgen innan för sista kvalet och kom precis med, så det var bara att sätta sig på planet hem för att kunna vara på plats under hennes första Falsterbo Horse show.”, skriver Anders och fortsätter:

”Vi fick några fantastiska dagar där och hon gjorde väldigt bra ifrån sig. Nu tar vi nästa steg och hoppas på nya hoppframgångar. Det är väldigt kul att följa hennes utveckling.”

IZABELLA JENSEN

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Instagram

Annons