Anders Engbergs förflutna med Charlotte Perrelli – så är relationen idag

Charlotte Perrelli & Anders Engberg

Anders Engberg och Charlotte Perrelli har ett förflutet ihop.
Nu berättar Anders för Hänt hur relationen till schlagerstjärnan ser ut idag.
– Fantastisk, säger han.

För de som är insatta i dansbandsvärlden är Anders Engberg en riktig legend. Tillsammans med tidigare frun Lotta Engberg startade han bandet Lotta & Anders Engbergs orkester och tillsammans reste de landet runt för att underhålla sin trogna publik. I en intervju med Hänt berättar han hur han ser tillbaka på den händelserika tiden med glädje.

– Jag tycker ju att de där åren är så kul. Jag tycker det på något sätt var ett fantastiskt kapitel att få vara med om, och det jag var med om då kommer aldrig att upprepas. Det är min fasta tro. Man kanske kan skörda lite grädde på moset med lite annat, men turnéer och att sitta i orkesterbussen fem dagar i veckan tror jag är gjort, säger han.

LÄS MER: Första bilderna på Carina och Eriks nya lyxvåning

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Anders förflutna med Charlotte Perrelli

Men Lotta är inte den enda musikdrottningen Anders har sjungit med. Drygt ett halvår efter skilsmässan från Bingolotto-profilen började han nämligen spela en del med schlagerdrottningen och den just nu Melodifestivalen-aktuella Charlotte Perrelli.

– Jag hade ju med en tjej som heter Charlotte Perrelli, börjar han med att berätta innan han fortsätter:

– Hon var ju med i ett par år. Men när Charlotte slutade så var det en tjej som heter Camilla som var med. Men sen blev det sämre med jobb så jag la ner bandet helt enkelt i slutet av 90-talet, och efter det började jag som musiklärare. Så jag gick väl över från det enda till det andra då.

Men trots att de bara spelade ihop under en kortare period minns Anders tiden väl. Nu berättar han hur relationen till Charlotte ser ut idag.

Så ser relationen ut idag

Även fast Anders och Charlotte verkade komma väldigt bra överens under dansbands-tiden har de idag inte så mycket kontakt. Men trots det har Anders bara fina saker att säga om sångerskan.

– Hon har ju sitt men vi har träffats några gånger. En jättego tjej på alla sätt och vis och jag har inga problem med henne alls, och jag tror inte att hon hon har det med mig heller. Men det blir ju bara så att var en och gör sitt. Man skiljs åt och går sina egna vägar och hittar sina saker att göra. Det är ganska naturligt tror jag, säger han.

Men trots att de inte har så mycket kontakt idag har Anders inte missat vilka otroliga framgångar Charlotte har nått efter deras avsked.

– Hon är jätteduktig och har ju haft en fantastisk karriär och möjligheter att verkligen göra saker som hon är bra på. Så jag tycker bara det är skitkul för hennes del. Absolut. Hon ha ju varit på tapeten rätt så mycket på senaste tiden, säger han.

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis snuskiga pik till maken Anders Jensen

LÄS OCKSÅ: Därför lämnade Anders Engberg landet – efter skilsmässan från Lotta Engberg

Senaste nytt