ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Ex-maken Anders om Lotta Engberg och doktor Mikael: ”Omaka”

09 sep, 2022 
Lotta, Mikael och Anders
Anders och Lotta Engberg var tidigare gifta.
Nu avslöjar ex-maken vad han tycker om Lottas relation med doktor Mikael Sandström.
– De passar väl uppenbarligen bra ihop även om de är omaka, säger Anders till Hänt.
Annons
Tre snabba frågor med Mikael Sandström
Tre snabba frågor med Mikael Sandström

Kärleken fortsätter att blomstra mellan Lotta Engberg, 59, och Mikael Sandström, 64. Förra året köpte paret sitt första gemensamma hus och flyttade ihop. Inom några dagar beger sig paret iväg till varmare breddgrader då det ska semestra på Kreta, Grekland.

Långt innan Lotta fann kärleken i Mikael var hon gift med Anders Engberg, 71. Det forna paret fick tillsammans två barn – döttrarna Malin och Amanda. Än idag har Anders och Lotta en god relation och ses fortsatt titt som tätt.

– Det blir tyvärr så att vi inte kan eller hinner ses allt för ofta. Hon har sitt och jag har mitt. Det är avstånd och så, så det blir inte mer än det blir. Men det jättekul när vi väl ses, säger Anders till Hänt.

Anders om Lotta Engberg och doktor Mikael Sandström

Men vad tycker egentligen Anders om Lottas nya kärlek? För Hänt berättar han nu om mötet med doktor Mikael.

Annons

– Ja då, vi har träffats. Han är en trevlig shomme och de passar väl uppenbarligen bra ihop även om de är omaka på ett sätt, säger Anders till Hänt.

Hur menar du då?

– De kommer från helt olika världar, det är väl olikheten. Men som sagt brukar omaka funka bra ihop. Ibland är olikheterna bra men det har väl med personligheterna att göra också.

Anders Engbergs önskan om en golfträff med Mikael och Lotta

I höst ska Anders ut på turné med Christer Sjögrens, 72, Vikingarna. Utöver turnérandet har saxofonisten och dansbandsmusikern storslagna planer för de kommande månaderna.

– Jag hoppas att vädret står sig så att man kan spela lite golf, sen jobba lite. Kanske blir någon kortare resa framåt höstkanten när mörket börjar falla.

Annons

Även Mikael och Lotta golfar vet jag, har ni gjort det ihop?

– Vi har golfat ihop men inte i år. Jag har väl föreslagit att vi ska ta en liten fight framöver men vi får se när vi kan sammanfalla, säger Anders.

FOTO:

Annons